EL GARDEN HOTEL & RESİDENCE EMİN ELLERDE

EL GARDEN HOTEL & RESİDENCE EMİN ELLERDE
Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 03, 2021, 3:36 am
8 mins

İki genç turizmci, İstanbul’daki başarılı ortaklıklarını şehir dışına taşıdı

EL GARDEN HOTEL & RESİDENCE EMİN ELLERDE

Limousine Plus ve Coşar Turizm’in Sahibi İsmail Coşar ile Lime Garden Taksim Hotel Suite’in sahibi Sezgin Kızılkuş, Maşukiye’deki tesisi devraldı

Büyükşehir karmaşasından yorulanlar için ilk akla gelen dinlenme yeri Maşukiye, gerek İstanbul’a yakınlığı ve gerekse her türlü dinlenmeye uygun tesisleriyle tam bir çekim merkezi. Yalnızca hafta sonu veya daha uzun süreli mola için, birçok olanak sunan bu saklı cenneti ziyaret edenlerin en çok tercih ettiği konaklama tesisi ise El Garden Hotel & Residence.

Kartepe’nin en gözde yerlerinden Maşukiye’de 2016 yılından bu yana faaliyet gösteren El Garden Hotel ve Residence’ı İstanbul’da turizm yatırımları bulunan iki genç girişimci devraldı. Limousine Plus ve Coşar Turizm Seyahat Acentası’nın Sahibi İsmail Coşar ile Lime Garden Taksim Hotel Suite’in sahibi Sezgin Kızılkuş, Cihangir’deki Pizza Vegas’ta başarıyla yürüttükleri ortaklıklarını, bundan böyle, İstanbul’un dinlenme yeri Maşukiye’de, El Garden Hotel & Residence’ta sürdürecekler.

MAŞUKİYE HER YERE YAKIN

4 mevsimin her birinde ziyaretçilerine sunacak güzellik ve konforu bünyesinde barındıran Maşukiye, doğası, temiz havası, kayak merkezleri ve eğlence mekânlarıyla sizleri bekliyor. Üstelik El Garden Hotel & Residence, yakın çevresindeki At binme, ATV, Zip line, Su kayağı, Göl bisikleti, Dağ yürüyüşleri, Sapanca göl kenarına ulaşım, kışın kayak ve kızak, telesiyej kullanımı, futbol sahası, kapalı spor salonu gibi aktivite ve spor olanaklarıyla da bölgeyi ziyaret edenlere aktif dinlenme seçenekleri sunuyor.

İsmail Coşar
Sezgin Kızılkuş

İSMAİL COŞAR: KEYİFLİ BİR TATİL İÇİN

El Garden Hotel & Residence’ın yeni sahiplerinden Limousine Plus ve Coşar Turizm Seyahat Acentası’nın Sahibi İsmail Coşar; bölgenin ve tesisin neden bu kadar cazip bir yer olduğunu şu sözlerle açıkladı: “Sektörümüze olan inancımızla bu tesisi devraldık. Pandemide özellikle büyük şehirlerin dışındaki doğa ile iç içe olan bu tip otellerin önemi yadsınamaz. Pandemi sonrası özellikle Ortadoğu’dan beklenen hareketliliğin bölgeye olan ilgisi, bölgenin hem yerli hem Ortadoğu pazarındaki önemini öne çıkarıyor. Aynı zamanda El Garden Hotel, lokasyon olarak Kartepe Kayak Merkezi’ne 10 dk., Sapanca Gölü’ne 5 dk., Maşukiye’ye 2 dk. mesafededir. El Garden Hotel, doğa sporları ve kayak merkezine çok yakın, insanların doğayla buluşması ve keyifli bir tatil yaşaması için tercih edebilecekleri bir tesistir.”

SEZGİN KIZILKUŞ: KAPALI ALANLARDAN KAÇMAK İÇİN

El Garden Hotel ve Residence’ın diğer ortağı aynı zamanda Taksim İstiklal Caddesi’nde Butik Otelleri ve Huqqabaz Taksim işletmesi ile Lime Garden Taksim Hotel Suite’in sahibi Sezgin Kızılkuş da Hem Maşukiye’yi hem de El Garden Hotel ve Residence’ı şöyle anlattı: “Koronavirüs dönemindeyiz. Herkes evlerinde, iş yerlerinde kapalı bir şekilde korkuyla yaşıyor. Stres ve kaygı arttı. Biz de kapalı alanlardan kaçmak için doğaya karışıyoruz. El Garden Hotel’de doğanın içinde, temiz havası ile misafirlerimizi yeni mekanımızın konforu ve kalitesi ile tanıştırmanın heyecanı içindeyiz.

EL GARDEN HOTEL’İ TERCİH ETMEK İÇİN BİRÇOK NEDENİNİZ VAR

2016 yılında işletmeye açılmış, 3 yıldızlı Turizm İşletme Belgeli bir tesis olan El Garden Hotel & Recidence, 52 oda ve 120 yatak kapasiteli.

Tesiste, 2 adet Restoran, lobi bar, 2 adet toplantı salonu, Açık havuz, Sağlık Kulübü (Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Jakuzi, masaj odaları), Açık Otopark, Büyük bir bahçe içinde 1 Nargile kafe ve Çocuk Bahçesi mevcut. Tesis, 11 adet (French bed) 2 kişilik, 11 adet (Twin bed) 2 kişilik, 12 adet 3 kişilik, 5 adet Dubleks suit, 7 adet Korner suit, 2 adet (French bed) Family suit, 3 adet (King bed) Jakuzi suit, 1 adet Engelli odası olmak üzere toplam 52 oda ve 120 yatak kapasitesi ile misafirlerine hizmet vermekte.

ODALAR GÖL MANZARALI

Yaklaşık 2 bin 800 metrekarelik bir alan üzerine kurulan, bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip olan El Garden Hotel bu özelliğiyle doğaseverlerin tercih ettiği bir tesis. 7 farklı tip odası olan otel tatilcilerin ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmış ve odalarının %70’i göl manzaralıdır ve her odasında balkon var.

KIR BAHÇESİ OLMAZSA OLMAZ

Böylesine doğa harikası bölgede yer alan bir tesisin kır bahçesinin olmaması düşünülemezdi. 2 bin 600 metrekarelik yeşil alan içinde 500 metrekare kullanım alanına sahip kır bahçesi aynı anda 500-600 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip. Son dönemlerde oldukça tercih edilen kır düğünü, nişan ve her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek olan kır bahçesinde otel müşterileri kahvaltı da yapabiliyor. 

ULAŞIM TEK BAŞINA TERCİH SEBEBİ

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 92 km. (1 saatlik uzaklıkta) olan El Garden Hotel, en yakın özel hastaneye 21 km. (20 dakika), en yakın devlet hastanesine (Sapanca İlçe Hastanesi) ise sadece 11 km. (10 dakika) mesafede.  Tesise, demiryolu ve toplu taşıma araçları ile de çok kolay ulaşılabiliyor.

Büyük Derbent İstasyonu sadece 2,7 km mesafede olan El Garden Hotel’e, istasyondan 5 dakikada ulaşılabiliyor. Yine aynı şekilde Kocaeli Otogarı’na da 20 dakikalık mesafede bulunan tesise İzmit içinde toplu taşıma araçları ile de ulaşabilmekte. Özel aracı ile İstanbul’dan tesise ulaşmak isteyenler Anadolu otoyolunu kullanırsa, İzmit Doğu çıkışında çıktıktan sonra E81 Sakarya istikametine doğru dönerek Maşukiye’ye kolaylıkla ulaşabiliyor. Ankara yönünden özel aracı ile otele gelmek isteyenler ise Sapanca çıkışından çıktıktan sonra 10 dakika içinde Maşukiye beldesine gelerek kendilerini otelin önünde buluyor. İzmit merkez ilçeye 20 dakikalık mesafede olan El Garden Hotel’den, şehrin tüm olanaklarına bu süre içinde ulaşabilme olanağı sunuyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.