Berlin Turizm Fuarı yarın online olarak başlıyor

ITB Berlin Turizm Fuarı yarın online olarak başlıyor
HG Editör
Posted on Mart 08, 2021, 8:16 pm
45 secs

Berlin Turizm Fuarı yarın online olarak başlıyor. Berlin Turizm Fuarı (ITB) 2021, 9-12 Mart 2021 tarihleri arasında ilk kez çevrim içi gerçekleşecek.

Dünya turizminin kalbinin attığı Berlin Turizm Fuarı (ITB), geçen yıl korona salgını yüzünden gerçekleşememişti. Berlin eyalet hükümeti, fuarın düzenlenmesine birkaç gün kala salgını gerekçe göstererek ITB 2020’yi iptal etti. Berlin Turizm Fuarı ITB 2021, 9-12 Mart tarihlerinde ilk kez çevrim içi gerçekleşecek.

ÖNCEKİ yıllarda kapılarını 3 günü sektör çalışanlarına, 2 günü de halka olmak üzere 5 gün boyunca açık tutan fuar, bu yıl sadece sektör çalışanlarının erişimine açık olacak. Profesyonel turizmciler için fuar gün sayısı böylece 4’e çıkarıldı. 9 Mart Salı günü başlayacak fuar 12 Mart Cuma gününü kadar açık kalacak. Sektör çalışanları 4 gün boyunca dünyanın dört bir yanında düzenlenen panelleri, etkinlikleri, toplantıları, tanıtımları ve bilgilendirme faaliyetlerini internet üzerinden takip edecek. Ülkeler de tanıtımlarını bizzat Berlin’e gelip yapmak yerine, fuar yönetiminin sunduğu internet platformu üzerinden yapabilecek.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.