Usta oyuncu Rasim Öztekin hayatını kaybetti

Usta oyuncu Rasim Öztekin hayatını kaybetti
HG Editör
Posted on Mart 08, 2021, 10:43 pm
35 secs

Son dakika haberine göre; usta oyuncu Rasim Öztekin geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin, dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Kalbi duran sanatçı yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürülmüştü.

BAKAN KOCA’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

KAVUĞU ŞEVKET ÇORUH’A DEVRETMİŞTİ

Rasim Öztekin, kalp rahatsızlığı nedeniyle geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden olan kavuğu, 20 Eylül 2020’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen törende meslektaşı Şevket Çoruh’a devretmişti.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.