Emir Hepoğlu Selam ÇAKTI!

Emir Hepoğlu Selam ÇAKTI!
HG Editör
Posted on Mart 10, 2021, 1:31 pm
5 mins

Otel Faresi kitabının yazarı Emir Hepoğlu sosyal medya hesabından sektöre “Selamlar Olsun” diyerek selam ÇAKTI!

“Selamlar Olsun”

Senelerdir her gördüğü yerde; -İşte bu çocuklar da elimizde büyüdü, bunlara az ağabeylik yapmadık, sayemizde nerelere geldiler, yanımda çalışıyordu vallahi diyen, ancak tam aksine hiçbir vakit yaralı parmağa küçük su dökmeyen, hiçbir zaman için kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmemiş, kendine müslüman, sahte ağabey bozmalarına selam olsun.

Önceden randevu alarak gittiğim, o saatte beni görüşmemiz için bekliyor olması gerekirken kendisi gelemediğinden yerine lobiye asistanını yollayan, çok önemli bir görüşmesi olduğunu ileten, ancak bir vesile ile tesadüfen tesisin başka bir köşesinde birkaç şeker parçası hanımla kakara kikiri yaparken yakaladığım, bu nedenden dolayı kısmen mortingen olan, çaktırmamaya çalışsa da bukalemun misali renkten, renge giren, süt kokulu, haceti henüz deryaya karışmamış tazecik GM asistanına selam olsun.

Uzun yıllardır sektörün tüm köşe başlarını tutmuş, hatta o taşların üzerinde oturan, her geleni değnekleyip kimsenin geçmesine fırsat vermeyen, neredeyse son 30 yıldır turizm denilince ayağa fırlayıp ”benden ötürü, benden ötürü” şeklinde çemkiren, sanki koca sektör babasının mirasıymış gibi sahiplenmiş, devlet erkanı teşrif ettiğinde iki kare fotoğraf için kendini paralayan, gri takım elbiseli renksiz abilere selam olsun.

Kendisini pazarlamasını gayet iyi beceren, hatta aslında mesleki manada tek uzmanlık alanı bu olan, gayet iyi markalarda çalışmış, ancak tüm mesaisini kahve falı, fitne fücur organizasyonu ve bilimum hastalıklı sohbetlerle geçiren, yancı kankası ile birlikte ayak kaydırmacılık oyununda uzmanlaşmış, gayet profesyonel başlayan iş görüşmelerinde hep olduğu gibi ilk 10 dakikada tıkanınca olayı geyik muhabbetine vuran, velhasıl kelam yakın bir geçmişte GM olarak iş görüşmesine gelen beyefendiye soracak bir şeyi kalmadığında – Eee daha daha ne haber, harbiden yahu sen ne ayaksın hocam? şeklinde gayet profesyonel bir vizyonla yaklaşan, göz boyamayı çok iyi bilen, kendisini olduğundan daha büyük göstermeyi hep başarabilen aktris bozması, sertifikalı yaşam koçu, kendini çok beğenmiş HR menecır ablaya da selam olsun.

HOTEL GAZETESİ 8 MART ÖZEL SAYI

EMİR HEPOĞLU KİMDİR

Tam 30 yıldır Turizm ve Otelcilik sektöründe farklı alanlarda hizmet veriyorum. Türkiye, ABD ve KKTC’de birçok dünya markası zincirde ve özel hastaneler gurubunda yönetici olarak görev yaptım. 2012 yılında Türkçe ve İngilizce yayınlanan ‘’Sevimli Havlular / Cute Towels’’ ve 2016 yılında yayınlanan ‘’Otel Faresi’’ adlı iki kitabım bulunmakta. Halen Turizm basınında farklı yayın organlarında köşe yazarlığı yapmakta, instagram sohbetleri vesilesi ile başta profesyonel turizmciler olmak üzere alanında başarılı, üretken isimleri sektörle buluşturmaktayım. Emir HEPOĞLU ‘’Atölye Ustası’’ markası altında ülke genelinde hemen tüm sektörler için organizasyon ve etkinlikler tasarlıyorum. ‘’Hadsiz İşler’’ adlı bir de sohbet programım bulunmakta. Bu program sahne performansı olarak tüm Türkiye genelinde ve Youtube kanalımda devam etmekte. Ayrıca ‘’Doğa’da Liderlik ve Motivasyon Atölyesi’’ adlı çevre ve doğa temalı benzersiz outdoor bir atölyem daha var.

http://www.emirhepoglu.com

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.