‘ŞİMDİ İSTANBUL’ 1 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Hotel Gazetesi
Posted on Mart 12, 2021, 2:55 am
3 mins

Bentour Reisen’den pandemi döneminde İstanbul ve Marmara Bölgesi turizmine hareket getirecek kampanya

Dünyayı sarsan Covid-19 ‘engeline rağmen, pandemi döneminde birçok çalışmayla ses getiren Bentour, İstanbul ve Marmara Bölgesi turizmini hareketlendirecek yeni bir kampanya başlattı.

Türk Hava Yolları ile birlikte, başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve özenle seçilen Güvenli Turizm Sertifikası ile hizmet veren İstanbul otellerinin katkıları ile hayata geçirilecek kampanya ile sektörün turizmdeki durgunluğun yerini hareketli günlere bırakması bekleniyor.

ALIŞILMIŞIN DIŞINDA PAKETLER HAZIRLADIK

Kadir Ugur’un doğduğu şehre katkı sağlamak için altı aydır hayata geçirmeye uğraştığı bu projede Bentour’un yeni transferi İstanbul Destinasyon Yönetmeni Sevda Yılgaz oldu.

Yılgaz; “Yaklaşık iki aydır, titizlikle bu kampanyanın altyapısını hazırlıyoruz. Türk Hava Yolları, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul İl Turizm Müdürlüğü, Istanbul Büyükşehir Belediyesi, ERKA Turizm, sektör birlikleri ile, otel partnerlerimizin ve diğer turizm ürünlerinin temsilcilerinin samimi ve cazip yaklaşımları ile İstanbul kadar davetkâr, alışılmışın dışında güncellenmiş paketler hazırladık, ŞİMDİ İSTANBUL!  Şeklinde çalışma hakkında detayları paylaşırken, “Umuyoruz vakalar azalarak ortadan kalkar ve Türkiye’ye girişte 72 saat PCR Test mecburiyeti, 15 Nisan itibariyle son bulur, ya da makul ücretle kısa zamanlı güvenli hızlı testler ile sonuç alınabilir, birçok Avrupa şehrinde var olan uygulamayla test fiyatları uçak fiyatlarını aştığı gibi zaman konusu da ikna edici olmuyor. Bu engeller ortadan kalktığında ŞİMDİ İSTANBUL kampanyası ile Avrupa’dan, 10 bin turisti getirmeyi planlıyoruz” diye Bentour’un hedeflediği seviyeyi açıkladı.

SÜRPRİZLERLE DOLU OPSİYONLAR

Yılgaz ayrıca, “cazip fiyatlarla 3 ilâ 5 günlük paketlerden oluşan kampanya’ ya, opsiyonel olarak, lezzet ve yürüyüş rotaları gibi yeni keşif kültür sanat turları, günlük klasik şehir turlarının dışında, İstanbul’a yakın Yalova ve Sapanca gibi bölgeleri de katarak Termal turizm zenginliğimizi de alternatif olarak sunacağız. İstanbul’un çeşidi bitmez. Golf severler için de Kemer GOLF Country’le ‘Şimdi Club İstanbul’ diyeceğiz” şeklinde programın sürpriz başlıklarını açıkladı. 

AVRUPA’DA SES GETİRECEK

1 Nisan’da başlayacak kampanyanın tanıtımına başta Almanya olmak üzere, İsviçre, Hollanda ve Avusturya’da birçok turizm platformunda ses getirecek şekilde start verilirken, seyahat acenteleri ile de satışı destekleme amaçlı Webinar sunumları düzenleniyor. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.