“İŞ SEYAHATİ ÖZEL BİR HİSTİR”

“İŞ SEYAHATİ ÖZEL BİR HİSTİR”
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 24, 2021, 9:51 pm
3 mins

Japon HIS Travel, iş seyahatine çıkacakların hislerine tercüman oldu

Dünyanın en büyük 10 seyahat operatöründen biri olan Japonya merkezli HIS Travel, her firmanın ve sektörün aynı ihtiyaçlara sahip olmayacağı gerçeğinden yola çıkarak, yeni bir çalışmaya imza attı. İş seyahatlerini segmentlere ayıran HIS Travel, firma ve sektör bazlı hizmetler sağlamaya başladı. Kobiler ve orta ölçekli şirketlerle global şirketler ve holdinglere özel çözüm üreten HIS Travel, tekstilden inşaata, bilişimden devlet kurumlarına kadar geniş sektör yelpazesinde de ayrıştırılmış hizmet politikası uyguluyor. Bu uygulamaların kurumlara sağladığı faydalar ise hizmet alan markaların birebir anlatımlarıyla reklam filmlerinde aktarılıyor. 

‘ÖZEL BİR HİS’ TEMALI REKLAM FİLMİ VİZYONDA

Dünya turizmine yön veren global şirketler arasında ilk 10’da yer alan HİS Travel, iş ortaklarıyla gerçekleştirdiği reklam filmleriyle iş seyahatlerinin özel bir his olduğuna dikkat çekiyor. Farklı sektörlerden global kurumların üst düzey çalışanlarının yer aldığı reklam filmlerinde, bir iş seyahatinin A’dan Z’ye nasıl planlanabileceği ve pandemiyle birlikte iş seyahatlerinde risklerden nasıl en az etkilenebileceği gibi profesyonel çözümler ele alınıyor. 

Tüm bu hizmetlerin anlatıldığı HIS Travel’ın reklam filmlerini izlemek için tıklayın.

Reklam filminin, pandemi nedeniyle endişeye yol açan iş seyahatlerini, eskiden olduğu gibi yine keyifli bir seyahate dönüştürmesi bekleniyor.

Reklam Künyesi:

Marka: HIS Travel
Reklamveren Yetkilileri: Emre Özkur, Öznur Denizli, Çağdaş Polat, Mehmet Ali Çulha
İçerik Ekibi: Gizem Torun, Elif Çokan
Dijital Pazarlama Ekibi: Burak Şimşek, Gökçenaz Filiz Küçükleroğlu
Prodüksiyon Ajansı: Tezgah Kreatif 
Yapımcı: Utku Atalay – Cihan Abdullahoğlu
Yönetmen: Utku Atalay
Post Prodüksiyon Şirketi: Tezgah Kreatif
Motion Graphics: Engin Agdogan
Görüntü Yönetmeni: Erhan İşanç




HIS HAKKINDA
Gençlerin daha fazla yurt dışı seyahati yapması fikriyle 1980 yılında Hideo Sawada tarafından kurulan HIS, Japonya’da tur seyahatinin popüler olduğu bir dönemde seyahati ve tatili farklılaştırdı. Ucuz uçak biletleri satarak daha fazla seyahat severin kişisel seyahatine kapı açan HIS, günümüzde dünyanın en büyük 10 seyahat operatöründen biri konumunda. 70’ten fazla ülkede 500’den fazla ofisi ve 18.000’den fazla çalışanı ile turizmde geleceği şekillendiren şirketin 2005 senesinde açılan ofisi HIS Travel ise, dünyadaki tüm HIS ofisleri arasında en başarılı ofis olarak öne çıkıyor. HIS Travel, yaklaşık 150 çalışanı ile kurumsal seyahat, etkinlik ve ihtiyaçlarını, hayallere en uygun biçimde gerçekleştiriyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.