GAZİANTEP BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN’DEN GASTROSHOW’A DESTEK

Hotel Gazetesi
Posted on Mart 30, 2021, 1:40 am
2 mins

Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe ve TMG Başkanı Volkan Ataman; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin
Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe

Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe ve TMG Başkanı Volkan Ataman; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Yapılan görüşmede; Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla 2-4 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi açık alan-ICC’ de düzenlenecek olan Gastro Show etkinliği ve etkinlikle ilgili yapılan çalışmalar konuşuldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gastroshow’la ilgili yapılan çalışmalara destek verdiğini belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin
Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman

Gastroshow Nedir?


Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla 2-4 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi açık alan-ICC’ de düzenlenecek olan Gastro Show, tüm sektör paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılmasını ve konferans programlarıyla dünya liderlerini sektörle buluşturacaktır.
Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD), gastronomi endüstrisinin farklı segmentlerinden oluşan geniş yelpazede katılımcı ve ziyaretçi profilini “7 Şehir, 7 Bölge, 7 Ülke” mottosuyla 2021 yılında ilk defa ağırlayacaktır.
Katılımcıları çok sayıda sektör ve pazarda faaliyet gösteren dünyanın en kaliteli gastronomi ürünleri üreticilerinden oluşmaktadır.

İndirmek İçin

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotelgazetesi

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.