TÜROB VE HOTREC’TEN AĞIRLAMA SEKTÖRÜ İÇİN KAMPANYA #togetherforhospitality

TÜROB VE HOTREC’TEN AĞIRLAMA SEKTÖRÜ İÇİN KAMPANYA #togetherforhospitality
Hotel Gazetesi
Posted on Nisan 02, 2021, 11:30 am
4 mins

TÜROB Başkanı Müberra Eresin, yayınladığı bildiri ile TÜROB-HOTREC iş birliğiyle başlatılan farkındalık çalışması için turizmcilerden destek istedi. 

Türkiye Otelciler Birliği TÜROB ile Avrupa Otelciler Birliği HOTREC işbirliği yaparak bir kampanya başlattılar. Bu kampanya kapsamında #togetherforhospitality hasgtag’iyle farkındalık çalışması başlatılırken, turizmciler ve seyahat severler, turizm ve seyahat sektörünün sürdürülebilirliğinin önemini vurgulamaya davet edildi.

TÜROB Başkanı Müberra Eresin imzasıyla yayınlanan bildiri şöyle:

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin

SEKTÖRE UMUT GETİRMEMİZE YARDIM EDİN

“Birliğimizin ülkemizi temsilen üyesi olduğu Avrupa Otelciler Birliği (HOTREC) ile birlikte #togetherforhospitality kampanyasını başlatıyoruz!

Bir yılı aşkın süredir devam eden pandemi koşullarında büyük yara alan ağırlama sektörünün sesini duyurmak için yeni bir dijital kampanya başlatma kararı alan HOTREC ile birlikte tüm meslektaşlarımızı ve seyahat severleri turizm ve seyahat sektörünün sürdürülebilirliğinin önemini vurgulamaya davet ediyoruz.

COVID-19 salgını ağırlama sektörünü oldukça fazla etkiledi ve halen başta Avrupa olmak üzere tüm dünyada belirsizlik sürüyor ve kapanmalar devam etmekte. #togetherforhospitality kampanyası ile ağırlama sektörünün ekonomik katma değerinin önemi ile birlikte aslında toplumun yaşam tarzının korunabilmesi ve sosyal hayatın devamının insan sağlığı için öneminin altını çizmek istiyoruz. Unutmayalım ki alınan tedbirlere uyumlu bir şekilde bu devamlılığı sağlamak hem işletmelerin hem de toplumun bireyleri olarak bizlerin görevi.

Ağırlama sektörü olmadan özlemlerimizi yansıtan bir kayıp duygusunu hissetmemek imkansız. Sadece ekonomik açıdan değil, aynı zamanda kişisel düzeyde: Bir yemeği paylaşırkenki birliktelik hissi, hayatımızı değiştiren seyahat deneyimleri, yeni yerleri ziyaret etmek, arkadaşlarımızla buluşmak, keşfetmek ve daha pek çok şey…

İyileşmeye giden yol biraz uzun ve zorlu olabilir, ancak birlikte durursak, direnebilir ve sevdiğimiz otellere, restoranlara, kafelere ve sosyal hayata geri dönebiliriz.

Dolayısıyla, hep birlikte bu sürece destek olalım, sosyal bir varlık olarak yaşam tarzımızı ve ekonomimizi korumak için lütfen tedbirlere uyalım!

#togetherforhospitality

Avrupa merkezinde başlatılan bu farkındalık girişimine destek olmak için sizler de #TogetherForHospitality hasgtag’i ile sosyal medyada seyahati ve turizmi destekleyen paylaşımlarınız ile bizlerin yanında olabilirsiniz.

Sektöre umut getirmemize yardım edin. Sektörümüze güvenin, Kampanyamıza katılın!  Bu gönderiyi paylaşarak destek sağlayabilirsiniz.”

TURİZM SEKTÖRÜ ARTIK CEPTE
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotelgazetesi
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.