KAPADOKYA LUXURY MICE ÇALIŞTAYI’NA DAMGASINI VURDU

HG Editör
Posted on Nisan 11, 2021, 2:38 pm
4 mins

Kapadokya’nın önde gelen kuruluşlarının birlikte açtıkları stant, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

2020 yılında covid 19 salgını nedeniyle durma noktasına gelen dünya turizmi, TravelShop Turkey’in düzenlediği Luxury B2B MICE Çalıştayı ile hareketlendi. 6-7 Nisan tarihlerinde Pullman Hotel Istanbul’da düzenlenen Turizm Çalıştayı’na yurtdışından gelen 14 üst düzey STK yetkilisi, sivil toplum kuruluşları, turizmin önde gelen yerli-yabancı otel zincirleri, acenteler katıldı.

KAPADOKYA FIRSATI KAÇIRMADI

Travel Shop Turkey’in gerçekleştirdiği, Pullman Otel’de düzenlenen ve dünyada ilk defa bu kadar önemli konuşmacının bir araya geldiği çalıştaya, Kapadokya’dan gelen turizm firmaları büyük ilgi gösterdi.  Kapadokya’nın önde gelen firmalarının oluşturduğu, TRAVELUX CAPPADOCIA, ABRAS CAVE HOTEL, ANKA CAVE SUITES, AGARTA CAVE HOTEL, HAREM CAPPADOCIA, BEZiRHANE SERAMiK, MATIS HALI, DERE SUITES, MIRA CAPPADOCIA, ELEVRES HOTEL, ŞEN TURiZM, ANTIK CAVE HOUSE, CCR CAPPADOCIA, GAMIRASU CAVE HOTEL, IAM CAPPADOCIA, PERISSIA HOTEL’den oluşan grubun açtığı stant; ziyaretçilerin büyük ilgisini çekerken, firmalar hem kendi kurumlarını hem de birlikte temsil ettikleri Kapadokya destinasyonunu tanıtma fırsatı buldular.

HİLAL ARAT: BÜYÜK AYRICALIKTI

Kapadokya turizmcileri için verimli geçen Luxury B2B MICE Turizm Çalıştayında görüşlerini bildiren Anka Cave Suites Genel Müdürü Hilal Arat, “Pandemi döneminde olmasına rağmen dünyanın farklı yerlerinden turizm profesyonellerini Türkiye de ağırlayabilmek ve onlarla yüzyüze görüşebilmek büyük bir ayrıcalıktı. Yeniden buluşabilmek dileği ile” dedi.

BİRSEL ORHAN: BÖLGEMİZE KATKI SAĞLAYACAK

Harem Cappadocia Hotel Satış Pazarlama Müdürü Birsel Orhan “Öncelikle Sayın Murtaza Kalender olmak üzere tüm Travelshop ailesine  bu organizasyonda hepimizi bir araya getirdiği için yürekten teşekkürlerimi sunarım. Bizde elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeler çok verimli olup, Bölgemize büyük katkı sağlayacağından şüphemiz yoktur. Bu zorlu süreci en kısa sürede atlatmak ve değerli ülkemizde misafirlerimizi ağırlamaya devam edebilmek en büyük temennimizdir. Kapadokya’dan sevgiler” diye konuştu.

NETWORK’ÜMÜZ GENİŞLİYOR

Travelux Cappadocia ve Abras Cave  Hotel’in Sahibesi Sadegül Bostancı ise şunları söyledi: “Workshop, TravelShop’un her sene düzenlediği etkinliklerin hepsine katılmaktayız. Yurt dışı ve yurt içi olarak networkümüz genişliyor ve yeni dostluklar, iş birliktelikleri gerçekleştiriyoruz.  Son bir yıldır yaşanılan olumsuzluklardan sonra bu yapılan Pullman Oteldeki fuar bizlere çok iyi geldi. Emeği geçen Workshop TravelShop ekibine Kapadokya ekibi olarak teşekkürlerimi sunarım.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.