Bentour Reisen PCR Testi dahil ediyor

Bentour Reisen PCR Testi dahil ediyor
HG Editör
Posted on Nisan 15, 2021, 9:52 am
50 secs

Bentour Reisen, geçen yıl, Turzim Dünyasında ilk Tur Operatör olarak hayata geçirdiği ve ücretsiz iptali sağlayan “Flex-Sorglos”-Tarife uygulamasında, yine bir ilke imza atarak, Türkiye Rezervasyonlarında bu tarifeye PCR Test masraflarını dahil etti.

Bentour Reisen CEO’su, Deniz Uğur: “Geçen sezon yaz aylarında da PCR Test hizmetini, Türkiye Paket rezervasyonlarımıza dahil etmiştik. Ve bu kampanyamız, müşterilerimiz tarafından son derece memnuniyetle karşılanmıştı. Bu sebeple, bu yıl da PCR Testi, FlexSorglos tarifeli rezervasyonlarımıza dahil etmeye karar verdik.” şeklinde kampanya hakkında paylaşımlarda bulundu.

Bugüne kadar sunulan FlexSorglos Tarifesi ile, yetişkin başı 29 Euro gibi cüzi bir fiyatla, aynı ücrete, FlexSorglos Plus adı altında lanse edilecek. FlexSorglos Plus tarifesi, seyahatin 14 gün öncesine kadar ücretsiz iptal ve tarih değişikliği gibi hizmetlerin yanı sıra, tarife, Tatil bitiminde Türkiye’den dönüş esnasında zorunlu olan PCR Test ’in masraflarını da kapsıyor olacaktır.

Pazartesi 19 Nisan 2021 tarihinde start alacak olan FlexSorglos Plus Kampanyası, 31 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek ve Türkiye destinasyonları için yapılan paket rezervasyonlarında geçerli olacaktır.

TURİZM SEKTÖRÜ ARTIK CEPTE

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.