81 RENK TÜRKİYE FUARI TURİZMİN RENGİNİ DEĞİŞTİRECEK

81 RENK TÜRKİYE FUARI TURİZMİN RENGİNİ DEĞİŞTİRECEK
Hotel Gazetesi
Posted on Nisan 16, 2021, 1:02 pm
2 mins

Dünyanın en renkli fuarı İstanbul’da düzenleniyor

08-11 Temmuz 2021 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde açılacak fuarda 81 ilin birbirinden renkli özellikleri tanıtılacak

Turizm sektörü, pandemiden en çok etkilenen sektör olmasına rağmen, düzenlenen etkinliklerle, mücadelesini sürdürüyor. Bu etkinliklerden biri de 08-11 Temmuz 2021 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde açılacak 81 RENK TÜRKİYE FUARI.

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki fuarı ile tüm şehirlerimiz bir araya gelecek ve oluşturulan eşsiz ahenk gün yüzüne çıkacak.

81 RENK TÜRKİYE FUARI, 81 ilimizin her birini ayrı ayrı ama aynı zamanda kültürüyle, tarihiyle, turizmiyle, yöresel lezzetleriyle, güneşiyle, deniziyle, doğasıyla, farklılıklarıyla aynı anda ve eşit imkanlarla tanıtarak, ülke turizminin 12 ay boyunca canlı tutulmasına, şehirlerimizin markalaşabilmesine yardımcı olacak, fuarı ziyaret edecek acenteler ile her ilimize önceden planlanmış B2B görüşme imkanı sunacak.

TURİZM DÜNYASI BİR ARAYA GELECEK

Yapılacak tanıtım çalışmalarıyla ülke içinde gündeme oturacak, dünya genelinde geniş yankı bulacak olan fuar; Yurtiçinden; Turizm işletmeleri, Tur Operatörleri, Seyahat Acenteleri, Resmi kurum ve kuruluşları, Diplomatik temsilcileri, Etkinlik organizatörlerini, Akademik kurum ve kuruluşları, yerel ve ulusal Turizm medyasını bir araya getirecek. Ayrıca yurtdışından; Yeni destinasyonlar arayan yabancı turistler, tur operatörleri, seyahat acenteleri, medya kuruluşları, editörleri ve turizm yazarlarını bir araya getirecek.

81 RENK TÜRKİYE FUARI aynı zamanda Covid – 19 salgını sonrası turizmde yaşanan daralmanın etkileri ortadan kaldırılacak. 08-11 Temmuz 2021’de İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde, hep birlikte ne kadar renkli ne kadar çeşitli ve ne kadar güçlü olduğumuzu tüm dünyaya kanıtlayacak.

TURİZM SEKTÖRÜ ARTIK CEPTE

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.