Hotel.school, İsviçre, Yeni nesil Turizm Eğitim Platformu Türkiye’de!

Hotel.school, İsviçre, Yeni nesil Turizm Eğitim Platformu Türkiye’de!
Hotel Gazetesi
Posted on Mayıs 01, 2021, 9:41 pm
2 mins

Hotel.school, İsviçre merkezli  online öğrenim platformudur. Konaklama sektörü ve turizm profesyonellerine, ulaşılabilir, akıl temelli, son teknolojinin kullanıldığı,kişiye özel ve sertifikasyonlu mikro dersler sunar.

Yeni nesil İsviçre otelcilik okulu! Konaklama sektörü profesyonelleri, Turizm sektörü çalışanları ve sektöre katılmak isteyenleri hedefleyen, kişiye özel derslerle çevrimiçi bir öğrenme platformu. Misyonumuz, teknoloji odaklı eğitimden yararlanarak ve sektörün mevcut ihtiyaçlarına uygun olarak önde gelen profesyonellerle ortaklık kurarak otelcilik ve turizm eğitimini geliştirmektir.

Hotel.school programları arasında farklı eğitim seçenekleri, programlar ayrıca Swiss Master Hotelier programı bulunmaktadır. Swiss Master Hotelier programı, Master seviyesindedir.

Patricia Iinuma

Patricia Iinuma direktörlüğündeki ekip, teknoloji, özel eğitim, otelcilik ve turizm alanlarında geçmişe sahip deneyimli yöneticiler tarafından oluşturuldu ve İsviçre merkezli otel işletmecisinin kurulmasında yılların deneyimini ve uzmanlığını getirdi, farklı eğitim seçenekleriyle sektöre destek veriyor.

Selin Mordeniz

Turizm profesyonelleri, konaklama sektörü profesyonelleri, öğrenciler ve sektöre ilgi duyan herkes faydalanabilir.

Hotel.school, İsviçre, eğitim programlarında Türkiye pazarına yönelik %75’e varan indirimler sağlamaktadır. Detaylı bilgi ve indirim almak isteyenler, Türkiye İş Geliştirme Yöneticisi Selin Mordeniz’e Linkedın ( https://www.linkedin.com/in/selin-mordeniz-3b1955b6/ ) veya selin@hotel.school üzerinden ulaşabilirler.

TURİZM SEKTÖRÜ ARTIK CEPTE
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.