Les Clefs d’Or ‘Altın Anahtar’ üyelerinden online seminer:“GÜNÜMÜZDE TURİZM ELÇİLİĞİ”

Les Clefs d'Or ‘Altın Anahtar’ üyelerinden online seminer:“GÜNÜMÜZDE TURİZM ELÇİLİĞİ”
Hotel Gazetesi
Posted on Mayıs 18, 2021, 2:24 am
2 mins

Turizm sektörü her geçen gün daha dijital teknolojiden olabildiğince yararlanırken, tavsiye ve deneyim tasarlama konusunda hizmet veren Concierge’ler, turistlerin hala en çok ihtiyaç duydukları görevliler olarak 500 yıldır mesleklerini icra etmeye devam ediyor. 17. Yüzyıla kadar uzanan geçmişiyle otel Concierge’leri, dünya genelindeki 4000’den fazla üyesiyle, gezginlerin en çok aradığı turizm danışmanları olarak, çalışmalarını sürdürüyorlar.

ON-LİNE TURİZM ELÇİLİĞİ DERSİ

Dünyanın önde gelen Concierge’lerinin buluştuğu , Les Clefs d’Or Türkiye’nin usta Concierge’leri, bu mesleğin günümüz dünyasında daha etkilin nasıl yapılacağını anlatmak üzere, online seminer düzenlediler.

İstanbul Kültür Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Öğretim Görevlisi Cenk Caner moderatörlüğünde yapılacak panelde, Les Clefs d’Or Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Head Concierge Adnan Öner, Les Clefs d’Or Türkiye Eğitim Komitesi Direktörü Ajwa Hotel Sultanahmet Head Concierge Kerem Katıoğlu, Les Clefs d’Or Türkiye Genel Sekreteri CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul Concierge Ömer Sarıoğlu, concierge ve şehre dahil turizm elçiliğinin günümüz dünyasında nasıl daha etkili yapıldığını konuşacaklar.

Concierge ‘Şehrin Altın Anahtarları’ başlıklı seminer, bugün (18 Mayıs 2021 Salı) saat 15.00’te başlayacak. 

Aşağıda yer alan link ile seminer saatinde katılabiliniyor.

Katılım linki: https://ikusanalsinif.adobeconnect.com/_a3676672942/rb0mhopdeww0/

Not: Adobe Connect uygulaması tarafından yapılacak olan e-seminerimize uygulamayı indirdikten sonra linke tıklayarak “uygulamada aç” seçeneği ile bağlanabilirsiniz.

TURİZM SEKTÖRÜ ARTIK CEPTE
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.