Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası'nı ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Accept

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Reading: Dr. Özgür Zan’dan, girişimci ve adaylarının yollarını aydınlatacak bir rehber ‘CESARET EKONOMİSİ’ Ceres Yayınları’ndan çıktı.
Share
Bildirimler Daha Fazla
Font ResizerAa

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

Font ResizerAa
HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
  • E-GAZETE
Search
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Have an existing account? Sign In
Follow US
SEKTÖRÜN BASILI TEK GAZETESİ
Dr. Özgür Zan’dan, girişimci ve adaylarının yollarını aydınlatacak bir rehber ‘CESARET EKONOMİSİ’ Ceres Yayınları’ndan çıktı.
Anasayfa » Blog » Dr. Özgür Zan’dan, girişimci ve adaylarının yollarını aydınlatacak bir rehber ‘CESARET EKONOMİSİ’ Ceres Yayınları’ndan çıktı.
GenelGÜNDEMHABERLERÖzel Haberler

Dr. Özgür Zan’dan, girişimci ve adaylarının yollarını aydınlatacak bir rehber ‘CESARET EKONOMİSİ’ Ceres Yayınları’ndan çıktı.

Hotel Gazetesi
Last updated: 13 Temmuz 2021 11:27
Hotel Gazetesi Published 13 Temmuz 2021
Share
SHARE

Dr. Özgür Zan’ın kaleme aldığı CESARET EKONOMİSİ yazarın deneyimlerini ve uzun yıllar girişim ekosistemi araştırmalarından oluşuyor.  Girişimciler ve girişimci adaylarının pek çok önemli bilgiye ulaşacağı CESARET EKONOMİSİ, iş hayatının sadece başarılarını değil her girişimcinin karşılaşabileceği zorlukları, problemleri, engelleri de anlatıyor. Dr. Özgür Zan CESARET EKONOMİSİ’nin satır aralarında yalnız akademik bilgisini değil aynı zamanda pratik çözümleri ve bir girişimci olarak edindiği tecrübeleri de aktarıyor. CESARET EKONOMİSİ girişimcilere ve girişimci adaylarına yollarını aydınlatacak bir rehber niteliğinde.

Dr. Özgür Zan’dan, girişimci ve adaylarının yollarını aydınlatacak bir rehber ‘CESARET EKONOMİSİ’ Ceres Yayınları’ndan çıktı.

Yazar Hakkında:

Dr. Özgür Zan

1994 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi’nden, 1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun oldu. 23 yaşında mobil yazılımlar geliştirmek için kurulan Türkiye’nin ilk mobil yazılım şirketi Done İletişim Bilgi Sistemleri firmasının kurucu ortağı oldu. 1999-2010 yılları arasında teknoloji ve servislerden sorumlu genel müdür yardımcılığını, 2010 yılından itibaren de şirketin genel müdürlüğü görevini üstlendi. Halen bu görevine devam etmekte.

Done, Türkiye’de ve dünyada önde gelen ve ödüllü mobil projelerde yer aldı ve 4 farklı kıtada 23 ülkeye yazılım ihraç etti, 32 adet ulusal ve uluslararası ödül kazandı.

Kuruluşundan beri Done’de yönetici ortak olarak görev alan Özgür Zan, seri girişimcidir.  Özgür Zan, toplam 6 şirkette, 11 farklı ortak ile çalıştı. Yazar, öğrenmenin ömür boyu öğrenmenin devam ettiğine inanan yazar, bilgi ile deneyimlerini gençlere aktarmaktan keyif almakta. Bu yüzden iş yaşamı ile paralel olarak akademik çalışmalarına devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun olduktan hemen sonra, Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansına başlayan Dr. Zan, 2002’de yüksek lisansını, akabinde yine aynı üniversitede başladığı Organizasyon ve İşletme alanındaki doktorasını 2008 yılında tamamladı.

NE DEDİLER?

Marcus Tullius Cicero’nun

“Yarınlar yorgun ve bezgin kimselere değil,rahatını terk edebilen gayretli insanlara aittir” sözünün yer aldığı ‘Cesaret Ekonomisi’nin arka kapağında, alanında zirvede olan önemli isimlerin eserle ilgili görüşlerine yer verilmiş.

Dr. Cem Kınay: Türkiye’yi uçurur

Girişimcilik vizyon, tutku, cesaret, inanç, çalışkanlık, pes etmeme, adanmışlık, hedefe odaklanma, sevgi, saygı ister.

İşte tam da bu kodlar Özgür Zan’ın kimyası, DNA’sı. Her Türk gencinin bu konseptle Türkiye’yi uçuracağına inanıyorum.

İsmail Hakkı Polat: Başarının “kan, ter ve gözyaşı” içeren romanı

Elinizde tutma ayrıcalığını taşıdığınız bu kitap, girişimcilik öyküsünü en başından izleme şansına sahip olduğum Özgür Zan’ın bu uzun ve meşakkatli süreçte biriktirdiklerini kağıda dökmesinden ibaret değil; üniversiteyi yeni bitiren deneyimsiz bir gencin girişimciliğin derin sularına atlamasının, azgın dalgalarla boğuşmasının ve suyun üzerinde kalmayı başarmasının “kan, ter ve gözyaşı” içeren romanıdır; deneyimle yetinmeyen bir girişimcinin işin teorisini araştırıp öğrenmesinin ve öğrendikleriyle yaşadıkları arasındaki sentezin analitik bir modelidir. Ve işte tüm bunların cesaret kavramı altında toparlandığı bir girişimcilik rehberidir.

Tansel Voyvodaoğlu:  Başarılı bir eser

Genç yaşta girişimciliğe adım atmış, tutkulu ve işine sevdalı bir girişimcinin; kararlılıkla yürüdüğü iş hayatında elde ettiği başarılar kadar karşılaştığı zorluklar ve problemlerden edindiği bilgi ve deneyimleri, akademik hayatında öğrendiği teorik bilgilerle harmanlayarak derlediği, tüm girişimcilere ve girişimci adaylarına rehber olacak başarılı bir eser.

Kerem Köfteoğlu: Kendi çizdiği yolda yürüyen girişimciler için

Kendisi de bir girişimci olan sevgili dostum, değerli kardeşim. Dr. Özgür Zan, Kendi çizdiği yolda yürüyen girişimciler için kaleme aldığı Cesaret Ekonomisi adlı kitabını yayınladı. Dr. Zan, Ceres Yayınlarından 384 sayfa olarak raflardaki yerini alan kitabının teşekkür listesinde beni de ekleme nezaketinde bulundu. Ne diyelim okuru bol olsun, eline kalemine sağlık!

Yayınevi Hakkında:

2011 yılında kurulan CERES YAYINLARI, iş dünyası, edebiyat, kişisel gelişim, biyografi alanlarında yeni kitaplar oluşturmak ideali ile yola çıktı. 2021 yılına geldiğimizde 300’e yakın basılı yayın, 350 E-kitap, 150’den fazla yazar, gerçekleştirdiği etkinlikler ve eğitimlerle yayın camiasında hatırı sayılır bir yer edindi. Yazarlarımız ve eserlerimizle her geçen gün değer üretmeye devam ediyoruz.

İletişim:

Tuğba Dedeoğlu Demir [email protected]

[email protected] 0 216 566 15 51

http://www.agan724.com/

Göz At

Türkiye, MSC Cruises için Stratejik Öneme Sahip

Grand S Hotel Tamamen Yenilenerek Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

BVS Pera Bosphorus Hotel,

Uluslararası Turizmde Enerji Krizi

Gastronomi ve Turizmin Devleri Pastory Food Demo Day’de Bodrum’da Buluşacak

TAGGED:Ceres YayınlarıCESARET EKONOMİSİDr. Cem KınayDR. ÖZGÜR ZANİsmail Hakkı PolatKerem KöfteoğluTansel Voyvodaoğlu
Share This Article
Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Linki Kopyala Yazdır
Share
Bir Cevap Bırak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Turizm Fuari

Son Yazılar

  • Bizim Çocuklar, Dünya Kupası’nda Gururlandırdı! 1 Nisan 2026
  • Ankara’da Konser Soruşturmasında Şok Gelişme! 31 Mart 2026
  • Sofya Havalimanı’nda Yeni Primeclass Lounge Açıldı! 31 Mart 2026
  • Seddülbahir Kalesi’ne Uluslararası Ödül Müjdesi! 31 Mart 2026
  • Vakıflar’dan Doğaya Önemli Destek: Yemleme Çalışması 31 Mart 2026

Üyeliklerimiz

Hakkımızda

Otel Gazetesi
Hızlı Linkler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Kategoriler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE

Abone Ol

E-posta bültenimize ücretsiz bir şekilde Abone Ol!

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
Follow US
© Otel Gazetesi. Webixmo tarafından geliştirilmiştir. Tüm Hakları Saklıdır.
  • Ana Sayfa
  • Contact & Künye
  • Yazarlar
  • E-GAZETE
  • OTELE ELEMAN
  • Üyelik – GİZLİLİK BEYANI
Welcome Back!

Sign in to your account

Şifremi unuttum