Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası'nı ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Accept

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Reading: EKOTURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONFERANSI TOKAT’TA
Share
Bildirimler Daha Fazla
Font ResizerAa

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır”

Mustafa Kemal ATATÜRK (1929)

Font ResizerAa
HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
  • E-GAZETE
Search
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Have an existing account? Sign In
Follow US
SEKTÖRÜN BASILI TEK GAZETESİ
Anasayfa » Blog » EKOTURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONFERANSI TOKAT’TA
GenelGÜNDEMÖzel Haberler

EKOTURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONFERANSI TOKAT’TA

HG Editor
Last updated: 13 Temmuz 2021 02:30
HG Editor Published 13 Temmuz 2021
Share
SHARE

Dünyanın karar verici Uluslararası Ekoturizm Derneği’nin otorite isimleri 27-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında güzide şehrimiz Tokat’ta buluşuyor!

Organizasyonu düzenleyen TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, sektör temsilcilerini bu önemli organizasyonda iş birliği yapmaya çağırdı.

Uluslararası Ekoturizm Topluluğu (TIES) 27 Temmuz-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında Workshop TravelShop aracılığıyla geleneksel Ekoturizm ve Sürdürülebilir Turizm Konferansı ve Turizm Konferansı’nı Türkiye’ye getiriyor. 

İçindekiler
Dünyanın karar verici Uluslararası Ekoturizm Derneği’nin otorite isimleri 27-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında güzide şehrimiz Tokat’ta buluşuyor!AÇILIŞI VALİ OZAN BALCI YAPACAK

Dünyanın giderek ve istikrarlı şekilde büyüyen sürdürülebilir seyahat endüstrisi profesyonelleri, dünyanın en eşsiz destinasyonlarından biri olan, yemyeşil ve bozulmamış doğasıyla, Tokat Şehri’nde buluşacak. Ekoturizm, Sürdürülebilir Turizm ve Seyahat Endüstrisi alanındaki en tanınmış konuşmacılar, büyükelçilikler düzeyinde ülke temsilcileri etkinlik boyunca çok faydalı ve bilgilendirici panellere konuk olacaklar. 

En iyi küresel Ekoturizm organizatörleri, küresel sürdürülebilir tur operatörleri ve sektör paydaşları ile birlikte değerli katılımcılar bu özel B2B Networking etkinliğine katılacaklar.

Türk Turizmciler, bu etkinlikte kendilerine uygun potansiyel iş ortaklıkları ile tanışmak için, etkinlik öncesinden itibaren, portföyleriyle örtüşen firmalarla karşılıklı ve çevrimiçi randevulaşma fırsatı bulacaklar. 

AÇILIŞI VALİ OZAN BALCI YAPACAK

Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkanı John Bruno ile birlikte Ekoturizm alanında uzman konuşmacıların katılacağı etkinliğimizin açılışını Tokat Valimiz Sayın Ozan Balcı 28 Temmuz sabahında tüm katılımcılarla birlikte yapacak. Başta Almanya Gıda ve Tarım Müsteşarı Dr. Peter Bohlen, Amerikan Seyahat Acenteleri Portekiz Bölüm Başkanı Sheree M. Mitchell ve Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkanı John Bruno gibi Dünya’da tanınmış Turizm Profesyonelleriyle Tokat şehrimizde buluşacak.

Ayrıca 25 Büyükelçi ve 20 uluslararası konuşmacı konferans ve panel oturumlarıyla Tokat Dedeman Otel’de sektör öncüleri Tokat’a Ekoturizme davet edecek. 27-31 Temmuz arasındaki etkinliğe yaklaşık 250 yabancı tur acentesi de iştirak edecek.

KALENDER’DEN İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI

Organizasyonun düzenleyicisi Uluslararası Ekoturizm Topluluğu TIES’in Türkiye yetkilisi, TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Türkiye’deki turizm kuruluşlarını iş birliğine davet etti. Kalender şunları söyledi: “Türkiye’de Turizm Bakanlığımız tüm STK’lar, Havayolları ve diğer Turizmci paydaşlarımızla iş birliği yapmak arzusundayız. Turizm sektörünü, geçirmekte olduğumuz zor zamanlardan sonra bir araya getirecek olmaktan ötürü de ayrıca sorumluluk duyuyoruz.
Türkiye tanıtımında sorumluluk alarak, ülkemizin 2021 yılında dünya Turizm gelirlerinden en büyük payı almasını sağlamaya çalışacağız.

En önemli hedeflerimizden birisi de Turizm mevhumunun 12 aya yayılabilmesi ve geniş pazarlara açılmasına öncülük yapmaktır. 

Tüm Turizmci paydaşlarımızın bu önemli etkinlikten faydalanmasını önemle arz ediyoruz.”

HOTEL GAZETESİ / HAZİRAN 2021 / 24 SAYI / ACE OF MICE

Göz At

Dilek Karaca, Elite World Resort Mersin Silifke’nin Genel Müdürü Oldu

Delta Hotels İstanbul Kağıthane Genel Müdürü K. Kaan Erbaşar’ın Acı Günü

Turizm Sektöründen Ortak Mesaj: “Ne Hakkın Kaybı Var, Ne de Zorunlu 10+1 Uygulaması”

MICE ve Grup Organizasyonlarına Özel: Moldova Sizi Çağırıyor!

Hilton, Türkiye’deki İlk Tapestry Collection by Hilton Otelini The Ritus Hotel İstanbul Sultanahmet ile Açtı!

TAGGED:EkoturizmEKOTURİZM DERNEĞİEKOTURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONFERANSIMURTAZA KALENDERTRAVEL SHOP TURKEY
Share This Article
Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Linki Kopyala Yazdır
Share
Bir Cevap Bırak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://www.istanbulturizmfuari.com.tr/

https://www.ttiizmir.com.tr/

Son Yazılar

  • Fikri Haklar: İzinsiz Yayım Yasak! 19 Temmuz 2025
  • Kuzey Kore, Wonsan-Kalma’ya Yabancı Girişi Durdurdu 19 Temmuz 2025
  • Yangında 78 Can Gitti: Yetkililere Soruşturma! 19 Temmuz 2025
  • Parion Antik Kenti’nde 11. Yüzyıla Ait Mezarlar Bulundu 19 Temmuz 2025
  • İklim Krizi: Avrupa’yı Bekleyen Böcek İstilaları 19 Temmuz 2025

Üyeliklerimiz

Hakkımızda

Otel Gazetesi
Hızlı Linkler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE
Kategoriler
  • Ana Sayfa
  • GÜNDEM
  • GASTRONOMİ
  • GEZİYORUM
    • GEZİ YORUM
  • RÖPORTAJLAR
  • YAZARLAR
    • YAZARLAR
    • AKADEMİK YAZILAR
  • E-GAZETE

Abone Ol

E-posta bültenimize ücretsiz bir şekilde Abone Ol!

HOTEL GAZETESİHOTEL GAZETESİ
Follow US
© Otel Gazetesi. Webixmo tarafından geliştirilmiştir. Tüm Hakları Saklıdır.
  • Ana Sayfa
  • Contact & Künye
  • Yazarlar
  • E-GAZETE
  • OTELE ELEMAN
  • Üyelik – GİZLİLİK BEYANI
Welcome Back!

Sign in to your account

Şifremi unuttum