EKOTURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONFERANSI TOKAT’TA

EKOTURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONFERANSI TOKAT’TA
HG Editör
Posted on Temmuz 13, 2021, 2:30 am
4 mins

Dünyanın karar verici Uluslararası Ekoturizm Derneği’nin otorite isimleri 27-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında güzide şehrimiz Tokat’ta buluşuyor!

Organizasyonu düzenleyen TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, sektör temsilcilerini bu önemli organizasyonda iş birliği yapmaya çağırdı.

Uluslararası Ekoturizm Topluluğu (TIES) 27 Temmuz-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında Workshop TravelShop aracılığıyla geleneksel Ekoturizm ve Sürdürülebilir Turizm Konferansı ve Turizm Konferansı’nı Türkiye’ye getiriyor. 

Dünyanın giderek ve istikrarlı şekilde büyüyen sürdürülebilir seyahat endüstrisi profesyonelleri, dünyanın en eşsiz destinasyonlarından biri olan, yemyeşil ve bozulmamış doğasıyla, Tokat Şehri’nde buluşacak. Ekoturizm, Sürdürülebilir Turizm ve Seyahat Endüstrisi alanındaki en tanınmış konuşmacılar, büyükelçilikler düzeyinde ülke temsilcileri etkinlik boyunca çok faydalı ve bilgilendirici panellere konuk olacaklar. 

En iyi küresel Ekoturizm organizatörleri, küresel sürdürülebilir tur operatörleri ve sektör paydaşları ile birlikte değerli katılımcılar bu özel B2B Networking etkinliğine katılacaklar.

Türk Turizmciler, bu etkinlikte kendilerine uygun potansiyel iş ortaklıkları ile tanışmak için, etkinlik öncesinden itibaren, portföyleriyle örtüşen firmalarla karşılıklı ve çevrimiçi randevulaşma fırsatı bulacaklar. 

AÇILIŞI VALİ OZAN BALCI YAPACAK

Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkanı John Bruno ile birlikte Ekoturizm alanında uzman konuşmacıların katılacağı etkinliğimizin açılışını Tokat Valimiz Sayın Ozan Balcı 28 Temmuz sabahında tüm katılımcılarla birlikte yapacak. Başta Almanya Gıda ve Tarım Müsteşarı Dr. Peter Bohlen, Amerikan Seyahat Acenteleri Portekiz Bölüm Başkanı Sheree M. Mitchell ve Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkanı John Bruno gibi Dünya’da tanınmış Turizm Profesyonelleriyle Tokat şehrimizde buluşacak.

Ayrıca 25 Büyükelçi ve 20 uluslararası konuşmacı konferans ve panel oturumlarıyla Tokat Dedeman Otel’de sektör öncüleri Tokat’a Ekoturizme davet edecek. 27-31 Temmuz arasındaki etkinliğe yaklaşık 250 yabancı tur acentesi de iştirak edecek.

KALENDER’DEN İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI

Organizasyonun düzenleyicisi Uluslararası Ekoturizm Topluluğu TIES’in Türkiye yetkilisi, TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Türkiye’deki turizm kuruluşlarını iş birliğine davet etti. Kalender şunları söyledi: “Türkiye’de Turizm Bakanlığımız tüm STK’lar, Havayolları ve diğer Turizmci paydaşlarımızla iş birliği yapmak arzusundayız. Turizm sektörünü, geçirmekte olduğumuz zor zamanlardan sonra bir araya getirecek olmaktan ötürü de ayrıca sorumluluk duyuyoruz.
Türkiye tanıtımında sorumluluk alarak, ülkemizin 2021 yılında dünya Turizm gelirlerinden en büyük payı almasını sağlamaya çalışacağız.

En önemli hedeflerimizden birisi de Turizm mevhumunun 12 aya yayılabilmesi ve geniş pazarlara açılmasına öncülük yapmaktır. 

Tüm Turizmci paydaşlarımızın bu önemli etkinlikten faydalanmasını önemle arz ediyoruz.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.