FATİH KARTAL UCC HOLDİNG’DE

FATİH KARTAL UCC HOLDİNG’DE
Hotel Gazetesi
Posted on Temmuz 31, 2021, 9:07 am
5 mins

Turizm Sektörünün önemli isimlerinden Fatih Kartal, 2015 yılından bu yana görev yaptığı Kaya İstanbul Fair & Convention Hotel’deki Odalar Bölümü Müdürlüğü görevinden ayrılarak, Katar’ın ünlü uluslararası inşaat firması, UCC Holding’e transfer oldu.

FATİH KARTAL UCC HOLDİNG’DE

Turizm Sektörünün önemli isimlerinden Fatih Kartal, 2015 yılından bu yana görev yaptığı Kaya İstanbul Fair & Convention Hotel’deki Odalar Bölümü Müdürlüğü görevinden ayrılarak, Katar’ın ünlü uluslararası inşaat firması, UCC Holding’e transfer oldu. 2005 yılından bu yana turizm sektöründe önemli görevlerde bulunan Kartal, Otel işletmeciliği konusunda master dereceli ve 16 yıllık deneyime sahip bir isim.

SEKTÖR GEREKLİ DESTEĞİ ALAMIYOR

Yeni görevi hakkında Turizm Günlüğü aracılığıyla açıklamalarda bulunan Fatih Kartal, aynı zamanda önemli mesajlar da verdi. Kartal şunları söyledi:

“Değerli iş ortaklarımız, sevgili dostlarım ve takım arkadaşlarım; Belirli aralıklarla ülkemizde yaşanan siyasi ve ekonomik krizlerle boğuşan, emek ve özveri ile bu krizlerin üstesinden gelen Turizm sektörümüz son 2 yılda pandemi nedeniyle büyük sıkıntılarla yüz yüze kalmıştır. Ülkemizin önemli gelir kaynağı ve bütçe açığının önemli kısmını kapatan turizm endüstrisi, gerekli desteği otoriteden almadığını üzülerek belirtmek isterim.

Yetişmiş iş gücünün sektörde kalması ve endüstrinin canlanması için uzun vadeli kararların alınmaması bazı sektör emekçilerini sektörden uzaklaştırmış, bazılarını ise ülkeden ayrılarak deneyimlerini başka ülkelerde paylaşma kararını aldırmıştır.

Pandemi nedeniyle kan kaybı yaşayan turizm endüstrisinin tekrar canlanması için turizm yatırımlarının ve ülke tanıtımının doğru stratejilerle yapılması gerektiği gibi bir an önce turizm meslek yasasının yürürlüğe geçirilmesi elzemdir.”

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Eski görevinden ayrılıp, UCC Holding’de transfer olduğunu bildiren Fatih Kartal, eski görevindeki yönetici ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Kartal, “2015 yılında Duty Manager olarak göreve başlamış olduğum ve 2017 yılı itibariyle Odalar Bölümü Müdürü görevine taltif edildiğim Kaya İstanbul Fair & Convention Hotel’den 16 Temmuz 2021 tarihinde şahsi tercihimle ayrıldığımı değerli basına bildirmek isterim.

Bu vesile ile görevimde bulunduğum bu süre zarfında bana destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma, genel müdürüm ve yönetici arkadaşlarıma, beni destekleyen paydaşlarımıza, misafirlerimize ve değerli aileme bir kez daha teşekkür etmek isterim” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda kendisine ait danışmanlık firması Secra Danışmanlık’taki görevini de sürdürecek olan Fatih Kartal, UCC Holding adına mesai harcayacak.

Fatih Kartal Hakkında

Otelcilik mesleğine 2005 yılında Antalya’da başlayan Fatih Kartal, başarılı kariyeri boyunca; Amerika Birleşik Devletleri’nde ve İstanbul da 4 ve 5 yıldızlı bazı otellerde görev aldı. Çukurova Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi Konaklama işletmeciliği bölümünden mezunu olan Kartal, İstanbul Arel Üniversitesinde Otel İşletmeciliği üzerine master yaptı. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Kartal, evli ve 2 çocuk babası.

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.