OldCity Otelciler Platformu’ndan Manavgat’taki yangınzedelere destek

OldCity Otelciler Platformu’ndan Manavgat’taki yangınzedelere destek
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 04, 2021, 12:40 am
2 mins

Platform Yönetim Kurulu, bölgede yangından zarar gören vatandaşlara destek amacıyla bir kampanya başlattı.

Bir süredir yurt çapında devam eden, can ve mal kaybına yol açan yangınlar, bazı duyarlı yönetime sahip STK’ları harekete geçirdi. Covid-19 salgını başladığında sağlık personeline otellerini açan, Lösev ve Değer Otizm Derneği gibi sosyal kuruluşlarına destek olan OldCity Otelciler Platformu, Manavgat’taki yangından etkilenen, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek için de bir kampanya başlattı.

Konuyla ilgili karar almak için bir toplantı yapan platform yönetim kurulunun, aldığı kararın ardından üyelerine ve yardımseverlere bir duyuru yaparak kampanyanın startını verdi. 

Platform başkanı Tarkan Akyüz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Oldcity Otelciler Platformu Olarak yaptığımız yönetim kurulu toplantısında Grand Washington Hoteller Grubu sahibi arkadaşımız Yusuf Şerefoğlu vasıtasıyla, aynı zamanda da Manavgat’ta da otelleri olması sebebiyle, Manavgat Belediye Başkanı ile telefonda görüşerek ihtiyaçlarını sorduk. Evi yanan köylülerin soğuk su, yemek ve buz ihtiyacı için buzdolabı ihtiyaçları olduğunu, bu sebeple buzdolabı veya nakit yardımı yaparsak onlar da bayilerden en uygun fiyata bu ihtiyaçları alabileceklerini belirttiler. Aynı zamanda Yusuf Beyin kuzeni olan Manavgat Belediye Başkanı’nın genel sekreteri vasıtasıyla topladığımız parayı kendilerine ulaştıracağız.”

Oldcity Otelciler Platformu Başkanı
Tarkan Akyüz

“OTELLERDE MİSAFİR EDEBİLİRİZ”

Duyarlı Turizmci dostların güçleri dahilinde yardım yapacağından emin olduklarını belirten Başkanı Akyüz, yapılacak yardımlar için herkese peşinen teşekkür etti.

Başkan Akyüz ayrıca, evsiz kaldığı için İstanbul’daki ailelerinin yanına sığınmak zorunda kalan ihtiyaç sahiplerini 1-2 hafta boyunca, platformda bağlı bulunan otellerde misafir edebileceklerini de açıkladı.

Destek olmak isteyenler için Hesap No:

Ahmet Yusuf Şerefoğlu
TR93 0006 2000 6010 0006 6558 68

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.