Tokat’ta düzenlenen ‘16. Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı BU GURUR DEDEMAN HOTELS’İN

Tokat’ta düzenlenen ‘16. Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı BU GURUR DEDEMAN HOTELS’İN
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 05, 2021, 10:08 am
2 mins

Dünyanın turizm konusunda önde gelen 55 ülkesinde başkanlığı bulunan Uluslararası Ekoturizm Derneği’nin Tokat’ta düzenlediği 16. Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı’na, Türkiye’nin önde gelen yerli otel zinciri Dedeman Hotel ev sahipliği yaptı. 250 uluslararası turizmcinin bir araya geldiği etkinlikte Sürdürülebilir Turizme dair çalışmalar masaya yatırıldı, geleceğe dair planlar üzerinde duruldu ve bir dizi kararlar alındı. Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, bine yakın ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen çalıştaya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor.  

BANU DEDEMAN: BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDUK

Uluslararası Ekoturizm Derneği’nin gerçekleştirdiği “16. Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı”nın Dedeman Tokat otelimizde gerçekleşmiş olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Banu Dedeman, “Bu zor dönemde dünyanın birçok ülkesinden çalıştaya katılım sağlanmış olmasını büyük bir başarı olarak nitelendiriyorum. Etkinliğin hem ülkeler arası bilgi paylaşımına olanak sağladığını, hem de ülkemizin turizmine katma değer sağladığını düşünüyorum.” dedi.

DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Banu Dedeman şöyle konuştu: “Değerli bilgilerin paylaşıldığı, ana gündem maddelerimizin başında yer alan Sürdürülebilir Ekoturizm konusunda fırsatların ele alındığı bu organizasyon için Uluslararası Ekoturizm Derneği ve Travel Shop Turkey’e şahsım ve Dedeman Hotels & Resorts International markamız adına teşekkür ediyorum.

2019 ve 2020 yıllarında Hatay’da yaşanan orman yangını sonrasında başlatılan “Daha yeşil bir dünya için Turizm Ormanı” sloganıyla hayata geçirilen projeye Dedeman olarak başlangıçta 750 fidan ile destek verdik ve desteğimizi sürdüreceğiz.”

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.