SAVAŞ ÇOLAKOĞLU ANADOLU HOTELS DOWNTOWN ANKARA’NIN GENEL MÜDÜRÜ OLDU

SAVAŞ ÇOLAKOĞLU ANADOLU HOTELS DOWNTOWN ANKARA’NIN GENEL MÜDÜRÜ OLDU
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 11, 2021, 6:04 am
2 mins

Ankara’nın en tecrübeli otel yöneticisi, Başkent’in en büyük otellerinden birinin başına geçti

SAVAŞ ÇOLAKOĞLU ANADOLU HOTELS DOWNTOWN ANKARA’NIN GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Türkiye’nin yerli otel zincirlerinden Anadolu Hotels Downtown Ankara’nın Genel Müdürlüğüne, tecrübeli turizmci Savaş Çolakoğlu getirildi. Türkiye’nin en eski mektepli otel yöneticilerinden biri olan Savaş Çolakoğlu, Ankara’nın en büyük ve uluslararası otel zincirlerinde Genel Müdürlük görevlerinde bulunarak, başarısı ve tecrübesiyle aranan isimleri arasında yerini aldı.

1996 yılından bu yana Hotel Houston Ankara, Gordion Hotel Ankara ve  Limak Ambassadore Hotel Ankara’da Genel Müdürlük yapan Çolakoğlu, son olarak Swissôtel Ankara’nın Genel Müdürlük görevini yürütmekteydi. Pandemi sonrası Swissotel, Ankara’yı kapatma kararı alınca, Savaş Çolakoğlu, Anadolu Hotels Downtown Ankara’nın Genel Müdürlüğüne getirildi.

AYNI KALİTE AYNI ÖZEN

Anadolu Hotels Downtown Ankara’daki göreve başlayan Çolakoğlu, bundan önceki görevlerinde prensip haline getirdiği kaliteli yönetim anlayışını, yeni görev yerine de taşıyacağını ve aynı titizlikle görevini sürdüreceğini belirtti. Kendi başarısının diğer meslektaşlarına da etkileyeceğinin bilincinde olduğunu belirten Çolakoğlu, bu nedenle böyle bir sorumluluk taşıdığını vurguladı.

SAVAŞ ÇOLAKOĞLU KİMDİR?


1967 yılında Rize Çamlihemşin’de doğan Savaş Çolakoğlu, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra, Hacettepe Üniversitesi Turizm ve Otel İsletmeciliği Konaklama Yönetimi bölümünde Lisans eğitimini aldı.
Turizm Sektörünün önde gelen STK’larının yönetimlerinde de görev alan Çolakoğlu, Turizm Otel yöneticileri Derneği – TUROYD Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası Skal Dernekleri Türkiye Federasyonu Başkanı. Çolakoğlu, turizmle ilgili sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de adından söz ettiren bir isim.

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.