DEDEMAN İSTANBUL VE TOKAT’A İKİ YENİ GENEL MÜDÜR ATANDI

DEDEMAN İSTANBUL VE TOKAT’A İKİ YENİ GENEL MÜDÜR ATANDI
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 14, 2021, 4:16 am
3 mins

Dedeman Konya Convetion Center’ın Genel Müdürü Hasan Fahri Bozkurt Dedeman İstanbul’un Genel Müdürü olurken, Dedeman Tokat’ın Genel Müdürlük görevine ise Mustafa Tuna Özgür atandı.

Türkiye’nin önde gelen yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, 2 ayrı kentteki ollerin genel müdürlük görevine yeni isimler atadı. Dedeman İstanbul’un Genel Müdürlüğüne, Dedeman Konya Convetion Center’ın Genel Müdürü Hasan Fahri Bozkurt atanırken, Dedeman Tokat’ın Genel Müdürlük görevine ise Mustafa Tuna Özgür getirildi.

ULUSLARARASI DENEYİM: HASAN FAHRİ BOZKURT

Çukurova Üniversitesi Mersin Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Hasan Fahri Bozkurt, profesyonel yöneticilik hayatına 1996 yılında Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre’da Ziyafet Müdürü olarak başladı ve 13 yıl boyunca Sheraton Ankarada Yiyecek ve İçecek Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görevler aldı. Rixos Grand Ankara’da Genel Müdür olarak görev yapan Bozkurt, 2010-2018 yılları arasında sırasıyla Hotel Monec Ankara ve Sputnik Hotel Batum’da Otel Koordinatörü ve Yatırım Danışmanı, Cogresium Kongre ve Fuar Merkezi’nde Açılış Genel Müdürü, Sheraton Ankara Hotel & Convention Center’da Otel Müdürü ve Anadolu Hotels Downtown Ankara’da Genel Müdür olarak görev yaptı. Dedeman Ailesi’ne 2018 yılında Dedeman Konya Convetion Center’ın Genel Müdür olarak katılan Hasan Fahri Bozkurt, Dedeman İstanbul’a Genel Müdür olarak atandı. 

2008’DEN BU YANA DEDEMAN’DA: MUSTAFA TUNA ÖZGÜR

Dedeman Hotels & Resorts International tarafından yapılan yeni atama ile Dedeman Tokat’ın Genel Müdürü olan Mustafa Tuna Özgür, profesyonel iş hayatına 2000 yılında Mersin Oteli’nde başladı. Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Özgür, 2001-2003 yılları arasında sırasıyla Merit Otel Mersin ve Taksim International Mersin Otelleri’nde Resepsiyonist olarak görev aldı. 2003-2004 yılları arasında Amerika’da Marriott Grubu’nda, 2005-2006 yılları arasında Avustralya’da Hyatt Regency Grubu’nda yurtdışı tecrübesi edindi. 2006-2007 yılları arasında Rixos Konya Oteli’nde Grup Satış Şefi olarak görev yaptı. Dedeman Konya Hotel & Convention Center’ın Gelirler ve Rezervasyon Müdürü olarak 2008 yılında Dedeman’da görev almaya başlayan Mustafa Tuna Özgür, yeni atama öncesinde Dedeman Tokat’ta Satış & Pazarlama Bölüm Müdürü olarak görev yapmıştı. 

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.