GÖKÇE GÜL TÜRSAB’DA

GÖKÇE GÜL TÜRSAB’DA
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 20, 2021, 9:17 am
2 mins

GÖKÇE GÜL TÜRSAB’DA

Genç turizmci, kurumun 2021 Turizm Kongresi Satış Direktörlüğüne getirildi.

Turizm sektörüne 2 binli yıllarda giriş yapan genç turizmci Gökçe Gül, sektörün en önemli turizm STK’ları arasında yer alan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB’da göreve başladı. Gökçe Gül, TÜRSAB 2021 Turizm Kongresi Satış Direktörlüğüne getirildi.

TÜRSAB, Turizm sektörünün taşıyıcı gücü olan seyahat acentaları olarak paylaşmak, eğitim vermek ve dayanışmayı arttırmak amacıyla TÜRSAB 2021 Turizm Kongresi’ni düzenlemiş, Konferanslar, paneller ve akademik oturumların yanı sıra üyeler arası tanışma, tedarikçiler ile görüşme fırsatı ve bölgelerin turizm potansiyelleri hakkında bilgi edinme imkanlarının bulunacağı kongrede, sektör ve turizmcilik mesleği ile ilgili son gelişmeleri değerlendirileceğini açıklamıştı.

19-21 Kasım 2021 tarihlerinde Antalya/Belek’teki Pine Beach Otel’de düzenlenecek bu önemli organizasyonun Satış Direktörlüğünü Gökçe Gül yürütecek.

HEM GENÇ HEM TECRÜBELİ

Conrad Hotel’de çalışmaya başlayarak turizm sektörüne giren Gökçe Gül,daha sonra BYOTELL’de Grup Satış Koordinatörü olarak görev aldı. LİMAK EURASIA LUXURY HOTEL’de Banket satış yetkilisi olarak çalışan, FOUR POINTS BY SHERATON DUDULLU’da satış şefi olarak çalışan Gökçe Gül, 2016-2021 yılları arasında Turizm Medya Grubunda Satış uzmanı olarak başlayıp, sonrasında Satış müdürü olarak görev yapmıştı.

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.