DİVAN DOSTLARI BURSA’DA BULUŞTU

DİVAN DOSTLARI BURSA’DA BULUŞTU
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 22, 2021, 6:25 am
4 mins

Divan Grubu’nun geçen yıl başlattığı, ancak kapanma nedeniyle ara verilen Divan Otelleri Dostlar Buluşması, kaldığı yerden devam ediyor.

Divan Otelleri Dostlar Buluşmasının yeni startı Bursa’da verildi.  Divan Otelleri Satış Direktörü Deniz Dikkaya’nın projesi kapsamında, grubun Türkiye’deki diğer kentlerdeki otellerinde, turizm profesyonelleriyle gerçekleştirilecek bu buluşmalar sayesinde, hem bölgenin turizmcileri birbirleriyle sıcak atmosferde bir araya gelecek, hem de sorunlara birlikte çözüm üretme fırsatı doğacak.

Bursa Divan Otel’le başlanılan ilk buluşmaya, Bursalı turizmcilerin ilgisi yerindeydi. Deniz Dikkaya’nın ekibiyle birlikte iştirak ettiği buluşmaya, organizasyona ev sahipliği yapan Divan Bursa Genel Müdürü Tolga Rona, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi ve BURKON Turizm Genel Müdürü Hasan Eker, GTD Bursa Başkanı Ramazan Başan başta olmak üzere, 30’a yakın Bursalı turizm profesyoneli katıldı.

Sektörün sesi Hotel Gazetesi olarak, turizmdeki bu sıcak toplantıyı takip etmek amacıyla katıldığımız gecede, bu sıcak atmosferi, sizlere yansıtmak amacıyla görüntüledik. Ayrıca, organizasyonun fikir sahibi, Divan Otelleri Satış Direktörü Deniz Dikkaya ve buluşmaya ev sahipliği yapan Divan Bursa Genel Müdürü Tolga Rona ile konuştuk.

DİKKAYA: GERİ DÖNÜŞÜMÜZÜN SİNYALİ

Deniz Dikkaya bize öncelikle bu fikrin nasıl doğduğunu ve amacını bir radyo programcısı tarzıyla anlattı: “Otel Gazetesi okuyucuları hepiniz hoş geldiniz. Neredeyiz? Divan Bursa Oteli’ndeyiz. Peki Divan Bursa Oteli’nde bugün ne yapıyoruz biz? Çok sevdiğimiz acenteci dostlarımız için dostlar buluşmaları yapıyoruz. Biz bunu aslında geçen sene yapmaya başlamıştık. Otellerimizin açılmaya başladığı dönemden sonra küçük küçük, böyle az katılımcılı, hijyene önem veren, yirmi otuz kişilik; insanlar geldiğinde de çok büyük endişe duymayacakları etkinlikler yapalım; otellerimizde, acentecilerimizle birlikte küçük buluşmalar gerçekleştirelim istiyorduk. Geçen sene yapmıştık ama kapanmadan sonra maalesef bir ara verdik. Ama bu Haziran ayı itibariyle tekrar açılmalarımız başladı. Neredeyse tüm otellerimiz, sektör çok iyi yerlerde şu anda. Her şey çok güzel gidiyor. Çok da mutluyuz. Bu bütün turizm sektörüne hayırlı olsun. Biz de bu yaptığımız dostlar buluşmalarıyla, sektörde ufak ufak etkinliklere de geri döndüğümüzün sinyallerini veriyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Çok teşekkürler.”

RONA: ULUSLARARASI MİSAFİRLER BİZİ TERCİH EDİYOR

Divan Bursa Genel Müdürü Tolga Rona da Hotel Gazetesi okuyucularına aynı üslupla seslendi: “Merhabalar. Ben Tolga Rona. Divan Bursa Oteli’nin Genel Müdürüyüm. 25 senedir Koç Divan Grubu’nun içerisinde yönetici olarak hizmet vermekteyim. Bu akşam dostlar buluşmamız var. Acente ve şirket tarafından dostlarımızla birlikte güzel bir akşam kokteyli gerçekleştirdik. Divan Bursa Otelimiz, 105 odası yedi tane toplantı salonu, SPA’sı ve açık yüzme havuzuyla çok özel bir tesisimizdir. Termal bir oteliz. Termal havuzumuz, aşağıda SPA ile birlikte bulunmaktadır. Otelimiz tam 11 senedir Bursa’da hizmet vermektedir. Ağırlıklı olarak şirket misafirlerimizi burada konaklatıyoruz. Ortadoğulu misafirlerimiz var. Yurt dışından gelen bütün ekspertlerimiz genellikle bizi tercih etmektedirler. Teşekkürler.”

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.