Hotel Gazetesi Yayın Danışmanı Remzi Yılmaz’a onurlu görev

Hotel Gazetesi Yayın Danışmanı Remzi Yılmaz’a onurlu görev
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 27, 2021, 2:58 pm
5 mins

Hotel Gazetesi Yayın Danışmanı Remzi Yılmaz’a onurlu görev

AVRUPA FAİR PLAY BİRLİĞİ DENETLEME KURULU’NA SEÇİLDİ

Türkiye Fair Play Komisyonu Viyana’da önemli bir başarıya imza attı. Yayın Danışmanımız Remzi Yılmaz’ın EFPM yönetimine katılmasıyla Yönetim Kurulundaki Türk üye sayısı üçe yükseldi

1993 yılında kurulan ve kurucuları arasında Türkay Peker ile Erdoğan Arıpınar’ın yer aldığı Avrupa Fair Play Birliği’nin 26. Genel Kurulu, Avusturya’nın Başkenti Viyana’da yapıldı. Erdoğan Arıpınar, 1994 yılında yapılan ilk seçiminde kurucuları arasında yer aldığı EFPM’nin 2. Başkanlığına seçilmiş ve o günden bu yana bu görevi yürütmekteydi.

Prof. Dr. BİLGE DONUK YÖNETİM KURULUNDA

Viyana’daki Genel Kurulda kurucu yönetim kurulu üyelerinden Erdoğan Arıpınar, Onursal Üyeliğe (Honorary Members) geçerken, yönetime Türkiye’den iki isim dahil oldu. Daha önce Denetleme Kurulu Üyesi olan Prof. Dr. Bilge Donuk, yeni yönetim kuruluna seçildi. 8 aday arasında yer alan Prof. Dr. Donuk, adayların kendilerini takdim ettiği bölümde yaptığı etkileyici konuşma ve Denetleme Kurulu Üyeliğindeki başarısı nedeniyle Yeni Yönetim Kuruluna seçilmeyi başardı.  

REMZİ YILMAZ DENETLEME KURULUNDA

Türkiye Fair Play Komisyonu Planlama Sorumlusu Remzi Yılmaz ise yapılan Genel Kurul’da EFPM yeni yönetiminde görev aldı. Denetleme Kurulu Üyeliğine (Board of Auditors) seçilen Remzi Yılmaz, Türkiye Fair Playinden sonra Avrupa Fair Playi’nde de etkin rol almayı başararak, EFPM yönetimine giren 3. Türk olarak adını yazdırdı.

Bilindiği gibi Remzi Yılmaz, yıllardır hizmet verdiği Türkiye Fair Play Komisyonundaki başarısıyla, önemli sorumluluklar üstlenmiş, komisyonun 40 yıllık çalışmalarını ve dünyada fair play gelişimini topladığı Sporda ve Yaşamda Fair Play kitabıyla, Avrupa Fair Play birliği EFPM’den ödül kazanmıştı.

Doç. Dr. SEVİM GÜLLÜ ÖDÜLÜNÜ ALDI

EFPM’nin gala gecesinde düzenlenen ödül töreninde EFPM Başkanı Christian Hinterberger, daha önce Avrupa Fair Play Birliği’nin Fair Play ödüllerini kazanan isimlere, pandemi nedeniyle verilemeyen ödülleri takdim edildi. Doç. Dr. Sevim Güllü, 2020 yılı Şeref Diploması ödülünü Başkan Hinterberger’in elinden alırken,  2019 yılında Remzi Yılmaz’ın kazandığı Fair Play VOX Award yine Başkan Hinterberger tarafından takdim edildi. Törende iki ödül alan iki Türk Doç. Dr. Sevim Güllü ve Remzi Başkan Hinterberger ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

TÜRK HEYETİNDEN HİNTERBERGER’E TEŞEKKÜR ŞİLTİ

EFPM’nin kurucu üyeleri arasında yer alan ve 2012 yılından bu yana başkanlığını yürüten Christian Hinterberger, Genel Kurulda aday olmadı. Seçime tek aday olarak giren Belçikalı spor adamı Philippe Housiaoux Avrupa Fair Play Birliği’nin yeni başkanı olarak seçildi.

Türkiye Fair Play Komisyonu delegasyonu, Genel Kurul sonunda, EFPM Başkanlığını bırakan Christian Hinterberger’e, 30 yılı aşkın süredir Fair Play’e verdiği hizmetlere teşekkür için bir şilt takdim etti. Törende Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, 2. Başkan Prof. Dr. Bilge Donuk, Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi Yılmaz ve Doç. Dr. Sevim Güllü, Türkiye Fair Play Komisyonunun hazırlattığı şilti birlikte takdim ettiler.  

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.