NİTELİKLİ TURİZME VE ÜLKE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ

NİTELİKLİ TURİZME VE ÜLKE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 14, 2021, 11:19 pm
5 mins

Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman 9 Kasım 2021 tarihinde Antalya Nest Kongre Merkezi’nde düzenlenecek  ACE of M.I.C.E organizasyonunun içeriği ve büyüklüğü hakkında MAG’e konuştu

Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman 9 Kasım 2021 tarihinde Antalya Nest Kongre Merkezi’nde düzenlenecek  ACE of M.I.C.E organizasyonunun içeriği ve büyüklüğü hakkında MAG’e konuştu

TURİZM DÜNYASININ BULUŞMA NOKTASI

9 Kasım 2021 tarihinde Antalya Nest Kongre Merkezi’n de gerçekleştirilecek olan ACE of M.I.C.E organizasyonun içeriği ve büyüklüğü hakkında bilgi veren Volkan Ataman “Uluslararası bir organizasyon olan Turizm Medya Grubu olarak bildiğiniz gibi sekiz yıldır gerçekleştirdiğimiz ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ve ACE of M.I.C.E. Awards ile elli beş ülkeden binlerce uluslararası alıcı ve yüz binlerce profesyonel ziyaretçi ACE of M.I.C.E. ile bir araya geldi ve yeni iş birliklerini başlattı. Ayrıca nitelikli turizme ve ülke ekonomisine de büyük katkı sağlıyoruz. Uluslararası medya ve endüstri partnerlerimiz ile on yıldır dünya çapında MICE odaklı tanıtım çalışmaları yürütüyoruz. Sektörün başarılarını, global MICE sektörünün en büyük ödül töreni organizasyonu olan ACE of M.I.C.E. Ödülleri ile taçlandırıyoruz. Sekiz yılda iki yüz yirmi bir ödül sahipleriyle buluştu. Beş yüz kırk jüri heyeti başarıyla çalıştı ve on binlerce profesyonel bir araya geldi. Konferans programlarımız ile sektörümüzü yeniliklerle buluşturduk ve buluşturmaya devam ediyoruz. Düzenlediğimiz farklı oturumlarda, çok sayıda farklı konuşmacı da ACE of M.I.C.E.’ın büyüleyici sahnesinde bir araya geldi” dedi.  

ULUSAL VE ULUSLARARASI SATINALMA HEYETLERİ KATILACAK

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak katılımcıları nelerin beklediğini anlatan Volkan Ataman organizasyon programını anlattı. Ataman; “Bu yıl Antalya’da ilk defa ulusal ve uluslararası çok büyük kurumların satın alma heyetleri bir araya gelmiş olacak. Ayrıca B2B katılımcılarımız gün içerisinde gerçekleştirdikleri toplantıları akşamları düzenlenecek network etkinlikler ile pekiştirip yeni iş birliklerini başlatabilecekler. Katılımcılara özel dolu dolu bir program hazırladık. ACE of Mice Awards bu sene sahnesi ve şovları ile katılımcıları büyüleyecek. Sektörün yerli ve yabancı temsilcileri, yedi binden fazla B2B toplantısı ve interaktif kaynaşma programları ile yeni iş olanaklarına imkân tanıyacak.

GÜLSEREN BUĞDAYCIOĞLU İLE SOHBET

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda gibi popüler dizilerin danışmanlığını da yapan Psikiyatrist, Yazar Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hayata dair sohbeti gerçekleştirilecek. Aynı günün akşamında Nest Kongre Merkezi’nde muhteşem kırmızı halı seremonisi, 3D video mapping şovları ve gala yemeği ile devam edecek. ACE of M.I.C.E. Awards gecesi iş ve eğlenceyi bir arada sunacak” açıklamasında bulundu.  

Organizasyonun Covid-19 salgınının yol açtığı yaralarını sarma sürecindeki öneminde dikkat çeken Volkan Ataman “Son bir buçuk yıldır yaşadığımız pandemi dönemi ile birçok kongre iptal oldu ve sektörümüz de çok zor dönemlerden geçti. Pandemi yaralarının sarılmaya başladığı bu dönemlerde özellikle destinasyon pazarlama faaliyetlerine önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards, Antalya için çok büyük önem teşkil ediyor” dedi.

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.