TURAN İSLAM HAYATINI KAYBETTİ

TURAN İSLAM HAYATINI KAYBETTİ
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 15, 2021, 8:51 am
3 mins

Turizm Sektörünün başarılı isimlerinden, yazar arkadaşımız kalp krizi geçirdi

TURAN İSLAM HAYATINI KAYBETTİ

Turizm sektörü mesleğinde başarılı, çok değerli bir mensubunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Sektörün emektarlarından, genç yaşta sektöre adım atıp, patronluğa kadar yükselen, alaylı turizmci Turan İslam, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Merhumun cenazesi yarın (16 Ekim 2021 Cumartesi) Öğlen Namazını müteakip memleketi Rize’nin Pazar İlçesinden kaldırılacak.

TURAN İSLAM KİMDİR?

Genç yaşta turizm sektörüne adım atan birçok otelde, çeşitli kademelerde çalışan İslam, uzun yıllar Aktürk Hoteller Grubu’nda koordinatör olarak görevine devam etti.

Uzun yıllar yurtdışında yaşayan Turan İslam, Macaristan’da kendi oteli vardı ve aynı zamanda uluslararası emlak danışmanlığı yaparak profesyonel hayatına devam ediyordu. Ülkesi ile bağları kopmayan memleket sevdalısı  Turan İslam 2 kız babasıydı. Sektörün emektarlarından Turan İslam, edindiği tecrübeleriyle kaleme aldığı tuzirm sektörü hakkındaki gelişmeleri, Hotel Gazetesi’nde değerlendirerek, sektöre katkı sağlamaya çalıştı. Son 3 yıldır da Macaristan’da sahibi olduğu kendi otelini işletiyordu.

TÜROB’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Otelciler Birliği TÜROB, Turan İslam’ın vefatıyla ilgili bir başsağılığı mesajı yayımladı:

TÜROB’un mesajı şöyle:

“Sektörümüzde yönetici ve işletmeci meslektaşlarımızdan Turan İslam’ın kalp krizi sonrasında henüz genç yaşta vefat ettiğini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. 

Kısacık hayatında mütevazı ve vakur kişiliğiyle camiamızda çalışkan, saygı duyulan, üretken, dost canlısı ve bildiklerini öğretme ve paylaşmaya dayalı çözüm odaklı yönleriyle tanındı.

Merhum Turan İslam’a Allah’tan rahmet, başta değerli Ailesi ve çalışma arkadaşları olmak üzere tüm dost, akraba ve sevenleriyle Turizm camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

TÜROB (Türkiye Otelciler Birliği) Yönetim Kurulu

Hotel Gazetesi ailesi olarak, akradaşımız Turan İslam’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve turizm camiasına başsağlığı dileriz..

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.