UĞUR TALAYHAN ACCOR GRUBU’NA OPERASYONLARDAN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

UĞUR TALAYHAN ACCOR GRUBU’NA OPERASYONLARDAN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 15, 2021, 3:42 pm
2 mins

30 yıllık tecrübesiyle konaklama sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü turizmci, yükselişini sürdürerek dünya çapındaki holdingin üst yönetimine getirildi.


110 destinasyonda 5 binin üzerinde otel, resort, rezidans ve 10 binin üzerinde restoranıyla Dünya turizminin önde gelen grupları arasında yer alan Accor Grubu’nun Türkiye Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Uğur Talayhan getirildi. 11 Ekim 2021 tarihinde yeni görevine başlayan Uğur Talayhan’ın Türkiye’deki tüm Accor markalarından sorumlu olacağı ve IMEAT COO’su Sami Nasser’e asist yapacağı kaydedildi.

30 YILDA STAJYERLİKTEN ZİRVEYE

17 yaşında, 5 yıldızlı bir otelde stajyerlikle sektöre adım atan başarılı turizmci Uğur Talayhan’ın yükseliş hikayesi, filmlere konu olacak türden. Sektörde uluslararası tecrübeye sahip olmak amacıyla Londra’ya giden ve ünlü şeflerle çalışma fırsatı yakalayan Talayhan, 27 yaşında Executive Şef oldu. Bu alanda gösterdiği başarıyla kısa sürede Yiyecek & İçecek Müdürlüğüne yükselen Talayhan; Londra, Portekiz, Dubai ve Çin’de, Sheraton, Westin, Luxury Collection, Le Royal Meridien ve St. Regis markalarında uluslararası deneyimlerini artırdı, 2014 yılında da Raffles Hainan’ın Genel Müdürü olarak FRHI Ailesine katıldı.

FRHI’ın 2016 yılında Accor bünyesine katılmasıyla birlikte Accor ailesi ile tanışan Talayhan, kariyerini Türkiye’de sürdürmek için 2017 yılında İstanbul’a döndü. Uluslararası tecrübe ve başarılarını CV’sine ekleyen Talayhan, Accor Hotel Grubunda Türkiye Lüks Markalar, Bölge Başkan Yardımcısı ve Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürlüğü göreviyle, yükselişini sürdürdü.

Hotel Gazetesi olarak, konaklama sektöründe girişimleriyle dünya çapında ün kazanan Uğur Talayhan’a, Accor Grubundaki yeni görevinde başarılar dileriz.

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.