TURİZM KAFASI’NDA TURİZMİN KALBİ İSTANBUL KONUŞULACAK

TURİZM KAFASI’NDA TURİZMİN KALBİ İSTANBUL KONUŞULACAK
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 16, 2021, 1:59 am
58 secs

Ünlü Turizmci Deniz Dikkaya’nın sevilen Programı Turizm Kafası’nda bu haftanın konuğu İstanbul Turizm Platformu Direktörü Özcan Biçer

Kafa Radyo’nun sevilen programı Kafa Radyo’daki Turizm Kafası, bu hafta İstanbul BŞB İştiraki, İstanbul Turizm Platformu’nun koordinatörü Özcan Biçer’i konuk ediyor.  Ünlü turizmci Deniz Dikkaya’nın hazırlayıp sunduğu programda, iki turizm profesyoneli İstanbul’u, İstanbul’un turizmini konuşacaklar.

Programın yapımcısı Dikkaya’nın terimiyle “Turizmin Kalbi İstanbul”un konu edileceği program haftanın turizm haberleriyle başlayacak.

Tarihiyle, kültürüyle, adına methiyeler yazılmış şiirleri, şarkılarıyla, dünyanın her bir köşesinden tatları, lezzetleri bulabileceğiniz mutfakları, kalabalıklar içindeki milyonlarca farklı yüzüyle, dünyanın en güzel turizm kenti, 7 Tepeli Şehir İstanbul’un turizmini, bu kentteki tüm turizm paydaşlarını bir araya getirerek kurulan İstanbul Turizm Platformu’nun direktörü Özcan Biçer’in konuk olacağı programa, Deniz Dikkaya tüm İstanbullu Turizmcileri davet etti.

Kafa Radyo’da bu cumartesi saat 11.05’te başlayacak “Turizm Kafası” Haftanın Gezi Önerisinde, “Sonbaharda İstanbul’da Gidilecek En Güzel Mekanları”ndan söz edilecek.

Kafa Radyo, Radyonun yanı sıra, Digiturk Kanal 408’den, Uydudan, Kafaradyo.com’dan, Radyoland aplikasyondan canlı olarak ve KafaRadyo, Radyoland, Spotify, Soundcloud platformlarında podcast olarak 7/24 dinlenebiliyor.

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.