TÜROB GÜCÜNE GÜÇ KATTI

TÜROB GÜCÜNE GÜÇ KATTI
Hotel Gazetesi
Posted on Ekim 28, 2021, 5:52 am
2 mins

Recep Arifoğlu ve Uğur Talayhan Türkiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu’nda

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Müberra Eresin’in sürdürdüğü Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) Yönetim Kurulu’na konaklama sektörünün iki önemli ismi daha katıldı. Bünyesinde Radisson Hotel Türkiye zincirini bulunduran Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu ile Türkiye Accor Otelleri Operasyon Başkan Yardımcısı Uğur Talayhan, TÜROB’un yeni yönetim kurulu üyeleri oldular.

ARİFOĞLU 1989’DA OTELCİLİĞE ADIM ATTI

TÜROB’un yeni Yönetim Kurulu Üyesi Recep Arifoğlu, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 yılında HMI The President Otel’de Finans Direktörü olarak otelciliğe başlayan Recep Arifoğlu, 2000 yılında aynı otelin genel müdürlüğüne getirildi. 2006 yılında Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörlüğü’ne atanan dı. Arifoğlu, halen bu görevine devam ediyor. 

TALAYHAN KARİYERİNE ŞEFLİKLE BAŞLADI

TÜROB’un yönetim kuruluna giren bir diğer isim Uğur Talayhan 17 yaşında şeflik kariyerine başlarken, 27 yaşındayken Londra’da mutfak şefliği, yiyecek&içecek müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. Kariyerine Portekiz, Dubai ve Çin’de farklı yöneticilik pozisyonları ile devam eden Talayhan, 2017’de Accor Grubu’nda Türkiye Lüks Markalar, Bölge Başkan Yardımcılığı ve Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Talayhan, Ekim 2021’de Türkiye Accor Otelleri Operasyon Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine atandı.

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.