Turizm İşbirliği Derneği’nden Antalya Turizm Fuarı’na övgü

Turizm İşbirliği Derneği’nden Antalya Turizm Fuarı’na övgü
Hotel Gazetesi
Posted on Kasım 02, 2021, 7:38 am
5 mins

Turizm İşbirliği Derneği’nden Antalya Turizm Fuarı’na övgü

ALANININ EN YENİ VE EN İDDİALI TURİZM FUARI

Turizm İşbirliği Derneği TUR-İD, sektörünün en verimli işbirliği, iş-fırsatı, iş-bilgi paylaşımı yapan profesyonel platformu Antalya Turizm Fuarı’nı Hotel Gazetesi’ne değerlendirdi.

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Antalya Turizm Fuarı’nın ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerinin sezonun gelişmelerini değerlendirerek, birebir işbirliği fırsatları oluşturmak üzere bir araya geldiği, 1.000’den fazla yurtdışı acentesinin katılımıyla alanının en yeni ve en iddialı turizm fuarı olduğu belirtildi.
Açıklamada “Antalya Turizm Fuarı ulusal ve uluslararası tur operatörleri, offline ve online seyahat acenteleri, konaklama tesisleri, havayolları, ulaşım firmaları, rekreasyon alanları, bilişim teknolojileri, gastronomi, hizmet ve finans sektörü, özel şirketler, kamu kurum ve kuruluşlar, vakıf ve dernekler gibi turizm sektöründe yer alan ve hizmet eden, sinerji yaratmayı hedefleyen tüm turizm profesyonellerinin ziyaret ettiği bir etkinliktir” ifadesi kullanıldı.

TURİZM PROFESYONELLERİNİ BİR ARAYA GETİRİYORUZ

Turizm İşbirliği Derneği TUR-İD Yönetim kurulu ve resmi üyelerinin imzasıyla yayımlanan açıklaması şöyle: “Bu kapsamda biz Turizm İşbirliği Derneği (TUR-ID) olarak bu dev organizasyonda yönetim kurulu başkanımız ve değerli üyelerimizi birkaçı ile birlikte yerimizi aldık. Ülkemizin ve dünyanın turizm profesyonellerinin bir araya gelerek, projeler ürettiği ve hayata geçirdiği gelişimci bir oluşum olarak burada birlikte düşünmenin, aynı hedefe paylaşarak yürümenin, ülke ve dünya turizmine hep birlikte en iyi şekilde hizmet vermenin şevkiyle çalışmayı hedefliyoruz. Turizm sektörünün ülke ve dünya ekonomisi içindeki öneminin anlaşılması ve gelişmesi için, gerek sosyal medyanın gerekse ülke yöneticilerinin dikkatini çekerek, “TUR-İD Genç Akademi” ile “turizm profesyonellerini” bir araya getiriyor ve kayıtlı üyelerimiz arasında yoğun ve aktif işbirlikleri oluşumunu sağlıyoruz. Böylelikle tecrübe ve gençlik dinamizmini buluşturarak yeni fikirler ve projelerle geleceğin turizmine yön vermeyi ayrıca birlik, beraberlik vurgusunun önemini arttırmayı hedefliyoruz.

Bünyemiz altında her zaman; Tecrübe, Güven ve yenilikçi yaklaşım esaslarına dayanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”Oldukça verimli geçirdiğimiz bu organizasyona  imza atan değerli yöneticilere, yönetim kurulundan, teknik ekibe, konaklamadan, servis personellerine, ulaşım hizmetlerine, şirket sahipleri  ve değerli çalışma arkadaşlarına, üyelerimize ve tüm katılımcılara, emeği geçen alt üst ayırmaksızın tüm turizm emekçilerine  teşekkür eder başarılar dileriz. Saygılarımızla.”

TUR-İD HAKKINDA

Türkiye ve dünyanın turizm profesyonellerinin bir araya gelerek, projeler ürettiği ve hayata geçirdiği gelişimci bir oluşumdur. Burada birlikte düşünmenin, aynı hedefe paylaşarak yürümenin, ülke ve dünya turizmine hep birlikte en iyi şekilde hizmet vermenin şevkiyle çalışmayı hedefliyoruz. Turizm sektörünün ülke ve dünya ekonomisi içindeki öneminin anlaşılması ve gelişmesi için, gerek sosyal medyanın gerekse ülke yöneticilerinin dikkatini çekerek, “TUR-İD Genç Akademi” ile “turizm profesyonellerini” bir araya getiriyoruz. Böylelikle tecrübe ve gençlik dinamizmini buluşturarak yeni fikirler ve projelerle geleceğin turizmine yön vermeyi hedefliyoruz.

www.tur-id.com.tr

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.