RAMADA ENCORE BY WYNDHAM İSTANBUL-AVCILAR HİZMETE GİRDİ

RAMADA ENCORE BY WYNDHAM İSTANBUL-AVCILAR HİZMETE GİRDİ
Hotel Gazetesi
Posted on Kasım 24, 2021, 5:25 am
7 mins

Wyndham Grubunun, Türkiye’deki otellerinin sayısı her geçen gün artıyor

RAMADA ENCORE BY WYNDHAM İSTANBUL-AVCILAR HİZMETE GİRDİ

Ramada Encore Yönetim Kurulu Başkanı SAYILGAN: YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Ramada Encore by Wyndham İstanbul Avcılar hizmete açıldı. Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis ve Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Bölge Direktörü Ayça Bilgin Beslen, 17 Ocak’ta inşaatına başlanarak 10 ay gibi bir sürede faaliyete geçen otelin resmi açılışını birlikte yaptılar.   

Ramada Encore By Wyndham Avcılar, harika deniz ve göl manzarası, konforlu odaları ve seçkin mutfağı ile keyifli, huzurlu ve sıcak bir ortamda konaklama imkânı sunan bölgenin en yeni oteli. Son teknoloji ile donatılmış ve en son konsept mimari ile tasarlanan otel, Wyndham standardını bilenlerin tercih edeceği seçkin oteller arasında yerini aldı.

MANİKİS: WYNDHAM TÜRKİYE’DE 90’A YAKLAŞTI

Otelin açılışını gerçekleştiren Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, grubun bugün itibariyle Türkiye’de bir numaralı otel zinciri olduğunu ve 90 sayısına yaklaştığını açıkladı. Türkiye’nin zincir grup için dünyada 5. büyük pazar olduğunu belirten Manikis, “Türkiye’deki varlığımızı 40’dan fazla şehirde büyüttük. Türkiye’nin desteğine ihtiyacımız var.” diye konuştu. 

AYÇA BESLEN: TÜRKİYE’DEKİ BÜYÜME KARARLILIĞIMIZ DEVAM EDECEK

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Türkiye Bölge Direktörü Ayça Beslen ise  Türkiye’ye yedi otelin daha geldiğini müjdeledi. Grubun Türkiye yatırımları hakkında bilgi veren Beslen, Wyndham’ın Türkiye pazarında 84 oteli ile hizmet verdiğini, 1.5 aylık süreçte İstanbul, Adıyaman, Elbistan başta olmak üzere toplam yedi otelin daha hizmete gireceğini açıkladı.

Ayça Beslen, Türkiye’de son olarak hizmete açtıkları Ramada Encore by Wyndham İstanbul Avcılar hakkında şu bilgileri verdi: “Türkiye’deki 84. Otelimiz olarak açılan 111 konforlu odaya sahip olan Ramada Encore by Wyndham İstanbul Avcılar, göl ve deniz manzara sunmasının yanı sıra, İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsü, Avcılar endüstriyel bölge ve alışveriş noktalarına yakın harika bir spotta bulunuyor.

Wyndham olarak bu zorlu zamanlarda misafirlerimizin, ekip üyelerimizin ve siz değerli iş ortaklarımızın sağlığını ve güvenliğini öncelikli odak noktamız olarak tutmaya devam etmenin yanında, EMEA bölgesi genelindeki hedeflerimiz doğrultusunda Türkiye’deki büyüme kararlılığımızın da aynı titizlikle devam edeceğini bilmenizi isteriz.

WYNDHAM HOTELS RESORT AİLESİNE “HOŞGELDİNİZ”

Türkiye’deki kaliteli turizmin geleceğine olan güvenimizin bir diğer kanıtı olarak gördüğümüz bu açılış vesilesi ile; otelimizin değerli Genel Müdürü Nureddin Ağaccı ve harika ekibine, dünyanın ve Türkiye’nin otel sayısı bakımından en büyük otel markası Wyndham Hotels Resort ailesine “hoşgeldiniz” diyor, birlikte nice başarılara şahit olabilmek dileği ile başarılar diliyorum.”

SAYILGAN: YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Otelin işletmecisi Yusuf Sayılgan, 1988 yılında tekstil ile iş dünyasına atılmış bir iş insanı. Büyük bir aile şirketi olduklarını belirten Ramada Encore’un Yönetim Kurulu Başkanı Sayılgan “Tekstil ile adım attığımız iş dünyasında Otomotiv Sektörü ile devam edip  ve arkasından Turizm sektörüne girdik. Bununla birlikte İstanbul sınırları içinde ilk olarak Sirkeci bölgesinde butik otel (Best Nobel ) ile başlayan sektördeki yolculuğumuz, daha sonra Aksaray’da 2 adet butik otelimizle devam etti. En son yatırımımız olan bu otel kurumsal bir kimlikle, Avcılar Bölgesinde Franchise olarak  Ramada Encore by Wyndham İstanbul-Avcılar Otelimizi hizmete açtık. Yatırımlarımız, bundan sonra da profesyonel bir anlayışla devam edecektir” dedi.

AĞAÇCI: TÜM DENETİMLERDEN SORUNSUZ GEÇTİK

Ramada Encore by Wyndham İstanbul’un Genel Müdürü Nureddin Ağaçcı ise 17 Ocak 2021 tarihinde inşaatına başlanan otelin 10 ay gibi kısa bir sürede tüm denetimlerden sorunsuz bir şekilde geçerek hizmete açmayı başardıklarını söyledi. Bu konuda kendisine daima destek veren Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sayılgan’a teşekkür eden Ağaçcı, otelin özellikleri hakkında şu bilgileri verdi: “Otelimiz Toplam 111 oda ve 240 yatak kapasitesine sahiptir. Otelimizin eşsiz deniz ve şehir manzaralı 3 değişik tipte odası bulunmaktadır. Ayrıca Otelimizin Muhteşem Deniz ve Göl Manzaralı Restaurantı ve Fitnes Center salonu hizmet vermektedir.  2500 m2 arazi üzerine kurulu olan otelimize kısa bir süre içerinde toplantı, seminer ve düğünler için 2 adet salon hizmete girecektir. Otelimizin ayrıca kapalı ve açık olmak üzere otoparkı bulunmaktadır.”

Ramada Encore by Wyndham İstanbul-Avcılar, 25 Kasım’da düzenlenecek kokteyl ile turizm profesyonellerine tanıtılacak.

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.