icibot DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE KARARLI

HG Editör
Posted on Aralık 16, 2021, 2:25 pm
2 mins

Bu amaçla düzenlenen zirvede 4-5 yıldızlı otellerin yöneticilerine ‘Otellerde Yaşanan Dijital Dönüşüm ve Misafir Etkileşimi’ anlatıldı

Geliştirdiği seyahat teknoloji yazılımlarıyla, turizm sektöründe ulusal ve uluslararası başarılara imza atan ICI Tech AŞ. ve Türkiye içerisindeki Tüm 4 ve 5 yıldızlı üst düzey IT yöneticisi pozisyonundaki profesyonellerden oluşan HOTEL CIO grubu ile ortak, özel katılımlı bir zirve düzenledi. 

İstanbul Elite World Hotel’de düzenlenen zirveye birçok uluslararası zincir otelin üst düzey IT yöneticisi ve yine üst yönetim kadrosundan birçok profesyonel katıldı. Zirvede, ICI Tech AŞ. yöneticilerinin anlatım ve sunumlarıyla; dijital dönüşümün turizm sektörüne yansımaları,  teknolojinin gelecekte sektöre olabilecek etkileri ve katkıları, teknoloji sayesinde misafir ile otel arasındaki etkileşim konuşuldu. 

A’DAN Z’YE MİSAFİR ETKİLEŞİMİ

Programda misafirin otelle teknoloji sayesinde “nasıl ilişki kurduğu ve iletişim sağladığı” icibot teknolojisi üzerinden anlatıldı. Misafirin otele gelmeden önce, oteldeyken ve sonrasındaki tüm deneyim süreçleri karşılıklı soru-cevaplarla ele alındı. 

TÜRKİYE ÇAPINDA EĞİTİM ORGANİZASYONU

İcibot Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Çakar;  zirve hakkındaki değerlendirmesinde; “Sektörün teknolojik dönüşümüne aracılık eden IT yöneticileriyle bir arada çok verimli ve özel bir zirve gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde bu etkinliği bir geleneğe dönüştürmek için birçok farklı ilde benzer organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Sektör profesyonellerinin icibot’a olan ilgi ve alakaları ayrıca gurur verici” şeklinde konuştu.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.