ALL SEASONS HOTEL VE ALL SEASONS SUITES 2022’ye HAZIR

HG Editör
Posted on Aralık 20, 2021, 9:17 am
4 mins

Açılıştan kısa bir süre sonra faaliyetine ara vermek zorunda kalan All Seasons Suites’te, yeniden açıldığı Eylül ayından bu yana işler iyi gidiyor. Sahibi TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Topaloğlu, sektörün geleceğinden oldukça ümitli… 

Turizm sektörünün Covid-19 salgınından en çok etkilenen sektör olduğunu, yalnızca biz değil tüm Turizm STK’ları ve kanaat önderleri söylüyor. Sektörle ilgili tüm toplantı ve organizasyonlarda ele alınan bir konu artık bu. Halihazırda işleri yolunda giden büyük küçük oteller, tatil beldeleri ve büyük turizm şirketleri 2 yıldır devam eden pandemi nedeniyle kapatmak zorunda kalırken, yaptığı yatırımın karşılığını alamadan pandemiye yakalanan dostlarımız da oldu. Onlardan biri de All Seasons Hotel. 2019 yılında All Seasons’a ikinci oteli All Seasons Suites’i ekleyen Türob Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Topaloğlu, kısa bir süre sonra otelin faaliyetine ara vermek zorunda kaldı. 2021 Eylülünde tekrar açılışı yapılan All Seasons Suites, gün geçtikçe doluluk oranını artırarak, yatırımcısının yüzünü güldürmeye başladı.

Hotel Gazetesi olarak bu sayımızda, All Seasons Suites’in sahibi Mustafa Topaloğlu ile otelin durumunu konuştuk.

DOLULUKLARIMIZI ARTIRMAYI BAŞARDIK

• Mustafa Bey, All Seasons markasına pandemi başlangıcında yeni bir yatırımla All Seasons Suites’i eklediniz.  Pandemiyi nasıl geçiriyorsunuz? 

2019 yılında açıldık ancak bildiğiniz gibi açıldıktan 8 ay sonra pandemi patladı. Uluslararası uçuşlar durduruldu. Biz de bu durumda negatif olarak etkilendik. Peşpee iptaller aldık. Yaklaşık 6 ay boyunca otellerimizi kapalı tutmak zorunda kaldık. 2021’in Eylül ayında tekrar açıldık. Başta toparlanmakta biraz zorlandık ancak gerek Bakanlığımızın, gerek TÜROB’un, gerekse diğer STK’larımızın yaptığı reklamlar ve tanıtımlar sayesinde doluluklarımızı arttırmaya başladık. 

Satışlarımızı daha çok online kanallar üzerinden yapıyoruz.

Misafirlerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz. 

2+1 VE 1+1 SUİTLER 

• All Sesons Suite Hotel’in özelliklerinden bahseder misiniz?

Kadim medeniyetlerin başkenti İstanbul’da tarihi yarımada da konumlanmış bulunmaktayız. Yanımızda dünyanın ilk manastırı olan Lilas Manastırı (şu anda Molla Fenari İsa Camii ve Historia AVM) bulunmaktadır. 

2019 yılının Haziran ayında faaliyete geçirdiğimiz All Seasons Suites’in bünyesinde 9 adet 2+1 ve 2 adet 1+1 daireler bulunmakta. 2+1 dairelerimiz 85 m2 olup 2 oda 1 salon (Amerikan mutfak dahilinde) ve 2 banyodan oluşmakta. 1+1 dairelerimiz ise 50m2 olup, 1 oda, 1 salon (Amerikan mutfak)

• 2022 yılı için öngörünüz nelerdir? 

Ülkemiz açısından 2022 yılının daha iyi geçeceğine inanıyorum. Doluluk oranlarımızın ve fiyatlarımızın artacağı bir yıl olarak görüyorum.

• Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı? 

Son olarak, Pandeminin bir an önce bitmesini temenni ediyorum. Pandemi sürecinde gerek ülkemiz, gerek dünya olarak turizmin değerini daha iyi anladığımızı görüyorum. Seyahatlerin daha artacağı ve konaklamaların daha da çeşitleneceği bir döneme girdiğimize inanıyorum. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.