İSTANBUL TURİZM PLATFORMU İLE
OLDCİTY OTELCİLER PLATFORMU
ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

İSTANBUL TURİZM PLATFORMU İLE OLDCİTY OTELCİLER PLATFORMU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 18, 2022, 4:32 pm
2 mins

İstanbul’un özgün değerlerini geliştirmek; şehrin kültür ekonomisini İstanbullu ile birlikte güçlendirmek, kentin turizm gelirlerini artırmak amacıyla kurulan İstanbul Turizm Platformu ile İstanbul’un tarihi yarımadasındaki otellerin bir araya gelerek oluşturduğu dayanışma grubu OldCity Otelciler Platformu, güçlerini birleştirdi.

OldCity Otelciler Platformu Başkanı, Grand Ant Hotel Sahibi Tarkan Akyüz İstanbul Turizm Platformu Kruvaziyer ve Deniz Turizmi Komisyonu’na,

Oldcity Otelciler Platformu Yönetim Kurulu Üyesi, Regie Ottoman Hotel Genel Müdürü Hatice Özcan ise İstanbul Turizm Platformu Pazarlama ve Tanıtım Komisyonu’na seçildi.

Oldcity Otelciler Platformu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Tarkan Akyüz ve Hatice Özcan’a yeni görevlerinde başarılar dileriz” denildi.

İSTANBUL TURİZM PLATFORMU HAKKINDA

İstanbul Turizm Platformu, 16 İBB Birimi, 164 Sektör Paydaşı, 37 Dernek, 9 Vakıf, 7 STK, 2 Meslek Odası ve 19 Vakıf temsilcisi ile birlikte, turizm sektöründe koordinasyon, entegrasyon, katılım, planlama, tasarım ve proje geliştirme işlevlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmayı; turizmin sorunlarını sektörün içinde yer alan kişilerden dinleyerek, çözüm üretmeyi amaçlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne katkı sağlayan bir platformdur. 245 kurumdan 322 temsilci bünyesinde barındıran İstanbul Turizm Platformu, Danışma ve Koordinasyon Kurulları ile 23 Turizm Komisyonundan oluşmaktadır.

OLDCİTY OTELCİLER PLATFORMU HAKKINDA

Laleli Otelciler Platformu kabına sığmayarak tüm İstanbul’a yayıldı. “Birlikten güç doğar fikrinden hareketle 2020 yılından itibaren tarihi yarımadada bulunan otelciler Old City adı altında birleşti. 2012 yılında birkaç otelci ile yola çıkan. Platform giderek büyüyerek, etkinliğini artırdı. Otellerin sayısı arttıkça Laleli sınırlarını aşan platform İstanbul’un en güçlü dayanışma grubu haline geldi. Sınırları Sultanahmet’ten Beyazıt’a, oradan Sirkeci’ye kadar uzanan geniş bir yelpaze haline geldi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.