Turizm sektörünün yeni değeri
GG EVENTS SİZLERLE !

Turizm sektörünün yeni değeri GG EVENTS SİZLERLE !
Hotel Gazetesi
Posted on Ocak 18, 2022, 5:47 pm
5 mins

Profesyonel iş hayatına 2011 yılında turizm sektörüyle giriş yapan genç girişimci Gökçe Gül’ün kurduğu şirket, adından da anlaşılacağı gibi, etkinlik ve organizasyon sektörünün iddialı isimlerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Turizm sektörüne geçtikten sonra, sektörün önde gelen kuruluşlarında görev alan ve pozisyonlarında hızla yükselen Gökçe Gül, bu defa hedef büyüterek kendi şirketini kurdu. 2011 yılında geçiş yaptığı sektörde, 11 yıllık gözlem ve deneyim sürecini başarıyla tamamlayan genç turizmci, 2021 yılı Ekim ayında kurduğu GG Events ile etkinlik ve organizasyon alanında hizmet vermeye başladı.

Sektörün bu genç girişimcisi Gökçe Gül ile yaptığımız röportajla, kendisini, şirketini ve bundan sonraki hedeflerini sektöre anlatmaya çalıştık. 2017 yılından bu yana sektörün sesi olmayı başaran Hotel Gazetesi olarak, GG Events’e başarılar dileriz.

Sevgili Gökçe, öncelikle okuyucularımıza sizi tanıtabilmek için bize kendinizi anlatır mısınız? 

Merhaba! Ben Gökçe Gül. 1989 yılında İstanbul’da doğdum. Üniversite hayatıma 2008 yılında Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü’nde başladım. Stajım sona erdikten sonra, aynı firmada satış temsilcisi olarak kısa bir süre görev aldım.

Turizm sektörüne geçişiniz ne zaman ve nasıl oldu?

Staj sürecinde fark ettiğim şey, büyük beklenti ile seçtiğim bölümümün, aslında karakterimle pek örtüşmediği oldu. Çünkü kendimi bildim bileli dışa dönük, insanlarla iletişim kurmayı, aktif iş hayatını seven biriyim. Lise ve üniversite yıllarımda turizm sektöründe part time olarak çalışıyordum.

Bu nedenle 2011 yılı itibariyle turizm sektörüne geçiş yaptım ve bu yolda ilerlemeye karar verdim.

Conrad, Divan, Byotell, Limak Eurasia, Four Points By Sheraton gibi kurumlarda çalıştıktan sonra fuarcılık sektörüne geçerek 2016 yılında Turizm Medya Grubu’na başladım ve burada satış müdürü pozisyonuna kadar yükseldim.

GG Events’in kuruluş hikayesine gelelim..

Bu fikir nasıl ortaya çıktı?

Son zamanlarda yılların getirdiği deneyim kulaklarıma bir şeyler fısıldamaya başlamıştı. Bu fısıltı bana artık kendi kanatlarımla uçmam gerektiğini söylüyordu. Uzun bir süre iç sesimle bunun hesaplaşmasını yaptıktan sonra hep içimde bastırdığım, ertelediğim bu sesi dinlemeye karar verdim; M.I.C.E. alanındaki ve sektördeki diğer tecrübelerimi birleştirdim ve 2021 yılı Ekim ayında GG Events ortaya çıktı.

Sektörde kendinize nasıl bir hedef belirlediniz?

Planlama ve hizmet kalitemizle, kreatif fikirlerimizle ve ekibimizle sektöre güzel işler ve dokunuşlar yapmak, etik ilkeler doğrultusunda, ülkenin en değerli, nitelikli, tercih edilen etkinlik firmalarından biri olmakla birlikte; Türkiye ile sınırlı kalmayıp, yurtdışında da projeler gerçekleştirmek ve sektörde akla gelecek firmalardan biri olmak istiyoruz.

Keyifli ve başarılı işlere imza atmayı seven bizler, sizler için en iyi şekilde çalışmayı hedefliyoruz.

GG events’in misyonu nedir diye sorsam, bir cümle ile nasıl anlatırdınız?

Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde müşteri memnuniyetini baş ilke olarak benimsemek, sizin için en iyisine çabalamak ve beklentilerinizi iyi analiz ederek en üst düzeye taşımak.

Son olarak GG Events’in hizmet vereceği konuları sıralayabilir misiniz?

M.I.C.E.

Wedding Planlama

İndoor & Outdoor Etkinlikler (piknik, fiziksel takım aktiviteleri vb.)

Firmalara Özel aktiviteler

Otel rezervasyon ve transfer hizmeti

Online Etkinlikler

OTEL İŞLETMELERİNDE PROBLEM ÇÖZMENİN YOLLARI / ORKUN AVKAN
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.