HotelRunner, Expedia Group tarafından dünya çapında ikinci kez En İyi Bağlantı Sağlayıcısı seçildi

HotelRunner, Expedia Group tarafından dünya çapında ikinci kez En İyi Bağlantı Sağlayıcısı seçildi
HG Editör
Posted on Mart 12, 2022, 8:29 pm
4 mins

Expedia Group Bağlantı İş Ortağı Programı, dünyanın en iyi bağlantı sağlayıcılarını, sağladıkları yüksek kaliteli teknoloji ve konaklama tesislerinin Expedia Group platformunda işlerini büyütmelerine yardımcı oldukları için takdir ediyor ve ödüllendiriyor.

Konaklama tesisleri için tesis, satış ve kanal yönetim platformu ve B2B ağı HotelRunner, Expedia Group‘un Bağlantı İş Ortağı Programı kapsamında (Connectivity Partner Program) en yüksek unvan olan Elit Bağlantı İş Ortağı (Elite Connectivity Partner) statüsünü geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tekrar kazandığını duyurdu. Expedia Group Bağlantı İş Ortağı Programı, kanal yöneticileri, otel yönetim sistemleri, merkezi rezervasyon sistemleri ve diğer teknoloji firmaları arasındaki en iyi bağlantı sağlayıcılarını, üst düzey kalitedeki entegrasyonlarını sürdürmeleri ve konaklama tesislerinin Expedia Group bünyesinde işlerini büyütmeleri, aynı zamanda misafirlere daha iyi hizmet sağlamaları için ödüllendiriyor.

Expedia Grup Bağlantı İş Ortağı Programı, 2022’de ikinci yılında da en iyileri seçti. Elit statüsü her yıl, mükemmel kalitede entegrasyon, gelişmiş araçlar ve işlevler sunan, en iyi performans gösteren konaklama bağlantı teknolojileri sağlayıcılarından oluşan özel bir gruba veriliyor. Expedia Group bağlantı sağlayıcıları, Elit statüsüne hak kazanmak için zorlu teknik ve performans kriterlerine göre derecelendiriliyorlar. HotelRunner da aşağıdaki koşulları en iyi şekilde sağladığı için Elit statüsüne layık görüldü:

  • Expedia Group web sitelerinde misafir deneyimlerini iyileştirmek
  • Expedia Group seyahat platformu ile entegre üst düzey teknoloji ve hizmetler sağlamak
  • Güvenilir bir kullanıcı deneyimi ile kaliteli bir bağlantı sunmak
  • Tesislere yüksek kaliteli destek sunarak Expedia Group’a katılma deneyimlerini kolaylaştırmak
  • Expedia Group web sitelerinde tesislerin iş hacimlerini büyütmelerini desteklemek

Expedia Group Küresel Konaklama Bağlantıları ve Çözümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lisa Chen, “HotelRunner, küresel konaklama tesislerini, işlerini büyütmeleri ve misafirlerine harika deneyimler sunmaları için güçlendiren yenilikçi çözümler geliştirerek seyahat ekosisteminde çok önemli bir rol oynuyor. Her yerde, herkes için küresel seyahate güç verme ortak misyonumuzun önemli bir paydaşı olarak HotelRunner ile 2022’de ilişkimizi derinleştirmek için heyecan duyuyoruz ve bu amaçla tüm enerjimizle çalışacağız.”

HotelRunner Acentelerden Sorumlu Satış ve İş Geliştirme Direktörü Rıza Kaynak, “HotelRunner ve Expedia Group’un stratejik iş birliği katlanarak büyümeye devam ediyor. Bu iş birliği sadece iki şirkete değil, özellikle konaklama tesislerimize güç katıyor. Elit Bağlantı İş Ortağı olarak ikinci yılımızda, üstün teknolojimiz sayesinde, ortak tesislerimizin bu iş birliğinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağladık ve binlerce yeni tesisi Expedia Group bünyesine kattık. Expedia Group ile olan stratejik iş birliğimize derinden değer veriyoruz ve bu unvanla ikinci kez ödüllendirilmemiz birlikte harika şeyler başarmak için doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor.”

Bu statü ile birlikte HotelRunner, pilot uygulamasını yapacağı ve kendi yazılımına entegre edebileceği yeni Expedia Group araçlarına ve özelliklerine erken erişim elde edecek; doğrudan Expedia Group’un küresel yönetim ekibiyle çalışarak tesisler için geri bildirim alma imkanına sahip olacak ve gelecekte Expedia Group tarafından sunulacak ürün ve teknoloji çözümlerini şekillendirmeye yardımcı olacak.” dedi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.