LES CLEFS D’OR TURKEY HASRET GİDERDİ

HG Editör
Posted on Mart 12, 2022, 3:09 pm
3 mins

Pandemi nedeniyle uzun bir süredir yapılamayan Les Clefs d’Or Turkey aylık buluşmalarında, 2 yıllık aranın ardından yapılan ilk toplantıya tüm üyeler katıldı. Başkan Adnan Öner, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Les Clefs d’Or Turkey’den muhteşem açılış. Pandemi dolayısı ile aylık Concierge toplantılarına 2 yıl ara vermek zorunda kalan Les Clefs d’Or Turkey Yönetim Kurulu, bu aranın ardından ilk toplantısını Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul Otelinde gerçekleştirdi. 

Geniş bir katılımın olduğu bu önemli açılış toplantısında, derneğin tüm resmi Concierge üyelerinin tamamına yakını salonda hazır bulundu. 

Açılış konuşmasını yapan Les Clefs d’Or Başkanı Adnan Öner uzun bir aradan sonra tekrar birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Yönetim Kurulu’nun yol haritasını tüm üyelerle paylaştı. 

KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ İLE PROTOKOL

Üniversiteler arasında ilk kez İstanbul Kültür Üniversitesi’nde okutulacak olan “Concierge” dersinin müjdesi de bu toplantıda duyuruldu. Toplantıda söz alan, Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda da Eğitim Komitesi Direktörü Kerem Katıoğlu, yaklaşık 6 aydır hazırladığı müfredatın detaylarını anlattı. İlk dersin tarihini veren Katıoğlu, 2022 yılı içerisinde planlanan dernek içi eğitimlerden ve standartlarından söz etti. Ajwa Hotel Sultanahmet Head Concierge’i Kerem Katıoğlu Les Clefs d’Or Turkey’in tüm resmi Concierge görevlisi üyelerinin, bu eğitimler sonrasında dünya standartlarında bir Concierge servisi vermeye başladığını anlattı. 

HARUN DURSUN’A  TEŞEKKÜR PLAKETİ 

Bu önemli toplantıya ev sahipliği yapan Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul otelinin Genel Müdürü Harun Dursun’a Les Clefs d’Or Turkey’e verdiği değerli desteklerden ötürü Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Öner tarafından özel bir plaket takdim edildi. Harun Dursun, dünyanın birçok şehrinde resmi temsilcilikleri bulunan Uluslararası Concierge’ler Birliği’nin (Union Internationale des Concierges d’Hotels (Les Clefs d’Or) Türkiye’deki resmi temsilcisi Les Clefs d’Or Turkey’in toplantısına ev sahipliği yapmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Altın Anahtar Rozeti’nin otelleri için önemine vurgu yapan Dursun, aldığı plaketin kendisi için çok değerli olduğunu belirtti. Harun Dursun’un bu sözleri, salondaki tüm Les Clefs d’Or Turkey üyeleri tarafından ayakta alkışlanırken, o da tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.