HEYSEM TURİZM’DEN TÜRK TURİZMİNE DEV HİZMET

HEYSEM TURİZM’DEN TÜRK TURİZMİNE DEV HİZMET
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 15, 2022, 4:54 am
3 mins
hotelrunner hotelgazetesi hemen başla

Ortadoğu’nun en büyük tur operatörleri ile ülkemizin güzide otellerini bir araya getirdi

HEYSEM TURİZM’DEN TÜRK TURİZMİNE DEV HİZMET

Heysem Seyahat ve Turizm, Türk turizmine önemli katkılar sağlayacak önemli bir organizasyona daha imza atıyor. 27 yıldır Türk turizmine hizmet eden Heysem Turizm, Ortadoğu’nun en büyük tur operatörlerini ve ülkemizin güzide otellerini bir araya getiriyor.

Antalya’daki Rixos Premium Belek’te bugün başlayan ve 17 Mart’a kadar devam edecek olan Ortadoğu pazarının bugüne kadarki en büyük zirvesinde, Ortadoğu’nun üst düzey acentaları ile Türkiye’nin önde gelen lüks 65 otel markası buluştu.

“TURİZMİN EKONOMİDEKİ YERİNİ YENİDEN HİSSEDECEĞİZ”

Heysem Seyahat ve Turizm’in Genel Koordinatörü Öner Falay

Bu önemli organizasyonu düzenleyen Heysem Seyahat ve Turizm’in Genel Koordinatörü Öner Falay, organizasyona Katar, Kuveyt, Bahreyn, Lübnan, Ürdün, Mısır, Filistin, ve Suudi Arabistan’ın VIP acentalarının katıldığını belirtti. Falay zirve hakkında şu bilgileri verdi: “Turizm Sektörünün Türkiye ekonomisinin temel yapıtaşlarından biri olduğunu bu organizasyonla yeniden hissedeceğiz ve ekonomideki kayıpların turizm gelirleriyle destekleneceği konusunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Su anda özellikle İstanbul şehir otellerindeki doluluk oranlarının yüzde 90’ını Arap Turistler oluşturmaktadır. Bu veriler bize sezonun popüler destinasyonlarının da devreye girmesiyle beraber ciddi artışların olacağını gösteriyor.

“BÜYÜME HEDEFİMİZ %60”

Heysem Turizm Grup olarak, 2022 yılı içerisinde başta Ortadoğu ve diğer pazarlardan reel olarak %60 büyüme hedefleyerek, kontrat ve kontenjan anlaşmalarımızı yapmış bulunuyoruz. Özellikle Rus ve Ukrayna pazarlarındaki oluşacak kayıplar, Ortadoğu pazarı için öneme sahip olacaktır. Bu sene başlıca hedeflerimiz arasında Luxury Segment oteller ile yaptığımız anlaşmalar ön planda olacak ve kendi charter operasyonlarımızdaki uçak sayılarını arttırmış olacağız.”

Genel Koordinatör Öner Falay, ayrıca bu sene direk uçuşların da etkisiyle özellikle İstanbul, Bodrum, Marmaris, Antalya, Bursa, Trabzon ve Kapadokya ve Çesme’nin ön plana çıkacak destinasyonlar olacağını sözlerine ekledi.

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
https://hotelrunner.com/tr/ozellikler/otel-yonetim-sistemi?pk_campaign=hotel-gzt
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.