LAAL TÜRKİYE’NİN 1 NUMARALI TRANSFER ŞİRKETİ OLMA YOLUNDA

LAAL TÜRKİYE'NİN 1 NUMARALI TRANSFER ŞİRKETİ OLMA YOLUNDA
HG Editör
Posted on Mart 21, 2022, 2:44 pm
5 mins
hotelrunner hotel gazetesi

Havalimanı misafir karşılama sistemine yeni bir anlayış getiren LAAL Meet & Greet, hizmet ağını ve kalitesini günden güne genişleterek, tüm havaalanlarına yayılıyor… 

İstanbul Havalimanlarında profesyonel karşılama ve transfer hizmetiyle sektöre 2019 yılında giriş yapan LAAL VIP birkaç yıl içinde, Türkiye’nin birçok havalimanında hizmet vermeye başladı. Şuan da İstanbul Havalimanları başta olmak üzere Antalya Havalimanı, İzmir Havalimanı, Kayseri – Nevşehir Havalimanı, Denizli Çardak Havalimanı’da binlerce rezervasyonu ile hizmet vermeye devam ediyor. Trabzon Havalimanı, Kıbrıs Ercan Havalimanı, Bodrum – Dalaman Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanı da dahil olmak üzere hizmet ağını 2022 sezonunda genişletmeye devam edecek.

KURUMSAL HİZMET PROFESYONEL KARŞILAMA 

Laal VIP turizm sektörüne yeni soluk getirerek verdiği Profesyonel Karşılama & Transfer hizmetiyle yurt dışından ve yurt içinden VIP misafiri gelen şirketlerin prestijine uygun hizmet veriyor. Diğer rakiplerinden farklı olarak kişiye özel, presentable ekipler tarafından tabletler karşılama yapılırken, istenirse yurtdışından gelen misafirler havalimanı dışında bekleyen araçlarına kadar da teslim ediliyor. Laal VIP ekibi, misafiri iç hat veya dış hat geliş kapılarında, şirketin kendi logosu veya misafirin ismi ile karşılayıp, valizlerin taşınmasına yardım ederken, en kısa yoldan ekip, misafiri araca bindirip, sürecin tamamlandığını ilgili firmaya rapor ediyor.

TÜM İŞLEMLER ONLİNE

Laal VIP in profesyonel karşılama & transfer hizmetinden yararlanmak için, yapmanız gereken tek şey, hızlı ve üyeliği ücretsiz www.laalvip.com adresinden sisteme üye olup, karşılama & transfer rezervasyonu oluşturmak için ilgili havalimanının altında yer alan karşılama & transfer butonuna bastıktan sonra karşısına gelecek karşılama formunda misafirin uçuş detaylarını ve otel bilgilerini girdikten itibaren 1 saat içerisinde onay maili gelecektir. Sistem üzerinden ilgili rezervasyon için karşılama personeli ( fotoğraf- ad soyad – iletişim no) bilgilerini ve transfer personeli ( şoför fotoğrafı – araç fotoğrafları – iletişim no) bilgilerine karşılama & transfer  kartından erişebilecekler ve bu bilgileri kendi şirket logosuyla birlikte otomatik olarak misafirlerine iletebileceklerdir. Tüm bu bilgilerin yanı sıra transfer süresince araçların anlık konumunu takip edebileceklerdir. Cep telefonunuza SMS şeklinde de gelen bu bilgiler ile tüm riskleri unutup, gönül rahatlığıyla misafirlerinizi beklemeye başlıyorsunuz.

KARŞILAMA VE TRANSFER HİZMETLERİ AYRI AYRI DA ALINABİLİYOR

LAAL MEET & GREET KURUCUSU ADNAN KÖKSAL

Laal VIP, talep edilmesi halinde karşılama ve transfer hizmetlerini ayrı ayrı verebiliyor. Transferi kendi aracıyla yapmak isteyen şirketler, sadece Profesyonel Karşılama hizmetini alarak, misafirini otoparka kadar yürütmek, aracın otoparktan çıkışını bekletmek veya bu olumsuzlukları yaşatmamak için iki personel görevlendirmek gibi külfetlerden kurtuluyor. 

Karşılama & Transfer hizmetini beraber talep eden şirketler de online rezervasyon oluşturarak Sabit logomuz ile karşılama yapılmak şartı ile  karşılama hizmetinden Ücretsiz faydalanabilirler.

7/24 profesyonel karşılama ve transfer hizmeti ister bir kişi, isterse dünyanın farklı yerlerinden gelecek yüzlerce kişilik grup olsun; Laal VIP 7/24 misafirleri karşılamak ve transfer hizmeti için havalimanında hazır.

ADNAN KÖKSAL : HEDEFİMİZ TÜRKİYE DE 1 NUMARA OLMAK

 Kuruluşunun ardından geçen kısa sürede hizmet ağını genişleten Laal Meet & Greet’in kurucusu Adnan Köksal, yakın zamanda; Trabzon, Bodrum, Dalaman, Kıbrıs Havaalanları ile hizmet ağını genişleteceklerini söyledi. Kuruluş aşamasında şirket altyapısının buna göre hazırlandığını belirten Köksal, sırada Çanakkale ve Ankara’nın olduğunu belirterek, “Hedefimiz tüm bölgeleri hizmet ağına ekleyerek Türkiye’de 1 numara olmak” dedi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN: www.laalvip.com

hotelrunner hotel gazetesi
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.