İBİS STYLE MERTER’DEN RAMAZAN ÖZEL PROGRAMI

İBİS STYLE MERTER’DEN RAMAZAN ÖZEL PROGRAMI
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 23, 2022, 7:42 am
2 mins
hotelrunner hotelgazetesi hemen başla

Genel Müdür Atalay Arıcıoğlu, “eski Ramazanlara özlem duyanları restoranımızda ağırlayarak, özledikleri geçmişe götürmeye söz veriyoruz” dedi. 

İslam dünyası, 2 Nisan’da başlayacak Ramazan ayı dolayısıyla son hazırlıklarını yaparken, İstanbul’daki otel ve restaurantlar hazırlıklarını tamamladı. Merter’de hizmet veren son dönemin trend otellerinden  İbis Style İstanbul, otel ve restaurant misafirlerine nostaljik bir Ramazan programı hazırladı. Özellikle Ramazan aylarında iftar sofralarında tercih edilen, damak zevkine uygun ‘Geleneksel Türk Mutfağı’ndan derlenmiş üç ayrı menü hazırlayan otel yetkilileri, ayrıca iftardan sonrası için de sürprizler hazırladı. Her çarşamba ve cuma günü, alakart restoranında verilecek davetlere özel fasıl dinletisi, canlı müzik ve özel organizasyonlarda semazen gösterileri ve Yeşilçam sineması ile iftarını açan misafirlerine eski Ramazan eğlencelerinden kesitler sunacak.

İbis Style Merter’in Ramazan ayına özel üç farklı menüsü ve ayrıntıları şöyle:  

*Tüm menüler gruplara özel fiyatlandırılırken, 3. Menü yalnızca 80 kişi ve üstü gruplara sunulacak.

*Semazen gösterisi 80 kişi üstü gruplar için geçerli olacak.

*Pazartesi-Çarsamba-Cuma akşamları canlı fasıl,

*80 kişi üzeri her organizasyonda gün farketmeksizin fasıl dinletisi sunulacak.

*Ayrıca gruplarda %10-15 arasında indirim uygulanacak.

ARICIOĞLU: O ESKİ RAZAMANLAR BURADA

İbis Style Merter Genel Müdürü Atalay Arıcıoğlu, tüm hazırlıklarını tamamladıkları Ramazan ayı özel uygulamalarıyla ilgili şunları söyledi. “Öncelikle her Ramazan ayı ve her bayramda büyüklerimizden duyduğumuz ‘Nerede o eski Ramazanlar’ ‘Nerede o eski bayramlar’ sözleriyle geçmişe özlem duyan insanları bir nebze olsun o günlere götürebilmek umuduyla hazırlıklarımızı yaptık. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan ayının mübarek olmasını diliyor, eski Ramazanlara olan özlemlerini gidermek için otelimizin restoranına bekliyoruz.” 

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.