III. Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm sloganı ile başladı

III. Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm sloganı ile başladı
HG Editör
Posted on Mart 24, 2022, 5:20 pm
32 secs

III. Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı – Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm (Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World) sloganı ile 24-27 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya/Belek Inn Vista Hotel ‘de hem yüz yüze hem de çevrim içi ortamda başladı.

Söz konusu organizasyon Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversitelerinin desteğiyle ve dünya çapında tanınmış saygın turizm bilim insanları ile iş birliği içerisinde Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) tarafından düzenleniyor.

Kongrenin amacı dünyanın her yerinden turizm bilim insanlarını, öğrencilerini ve profesyonellerini bir araya getirmek ve çok kültürlü bilimsel ortamda farklı kıtalardaki katılımcılar arasında turizm ve turizmin bağlantılı olduğu tüm disiplinlerde var olan yeni eğilimleri ve gelişmeleri tartışmaktadır. Kongreye, turizm alanında dünyanın etki değeri yüksek dergilerinin editörlerinin de katılım sağladı.  Konferansa katılan katılımcılara ücretsiz ve sertifikalı metodoloji eğitimleri veriliyor.

hotelrunner hotel gazetesi

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.