Ramada by Wyndham İstanbul Taksim Oteli’nden çocuklara bayram hediyesi

Ramada by Wyndham İstanbul Taksim Oteli’nden çocuklara bayram hediyesi
Hotel Gazetesi
Posted on Nisan 25, 2022, 3:37 pm
3 mins

23 NİSAN’I RESİM ÇİZEREK KUTLADILAR

Otelin Genel Müdürü Ali İmdat Uçar, bu etkinliğin Türkiye çapında yaygınlaşmasını önerdi

Ramada by Wyndham İstanbul Taksim Oteli’nden çocuklara bayram hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Turizm haftasının aynı döneme denk gelmesi çocuklara yaradı. İstanbul’da bulunan Ramada by Wyndham İstanbul Taksim Oteli, Beşiktaş’taki Mahmut Erseven İlköğretim Okulu’ndan bir grup öğrenciyi misafir ederek, onlara farklı bir gün yaşattı.

Ramada by Wyndham İstanbul Taksim’in Genel Müdürü Ali İmdat Uçar, Beşiktaş’taki Mahmut Erseven İlköğretim Okulu’ndan minik öğrencileri davet etti. ‘GALERİ/MİZ’ organizasyonunda yapılan etkinlikte, çocuklar önce resim yaptılar. Serbest olarak yaptıkları resimleri tamamlayan çocuklar, eserlerini serginin panolarına asarak önünde poz verdiler ve hep birlikte “Turizm Haftası Kutlu Olsun! Yaşasın 23 Nisan!” dediler.

Çocukların yaptıkları resimler, otelin salonunda bir süre sergilenecek.

TURİSTLERLE TANIŞTILAR

Ardından otelin restoranında yemeklerini yiyen minik öğrenciler, daha sonra otelde konaklayan yabancı misafirlerle tanışarak, öğrendikleri yabancı dillerini test etme fırsatı buldular. Onlara bu farklı günü yaşatan Ramada by Wyndham İstanbul Taksim’in Genel Müdürü Ali İmdat Uçar, bu etkinliğin amacını şöyle anlattı:

TÜM TÜRKİYE’DE YAPILSIN

“Turizm Haftasının ve 23 Nisan’nın aynı zamanda kutlanması güzel bir tesadüf. Turizm bilincinin çocuklarda yer edebilmesi orta ve uzun vadede önemlidir. Bu yaşta turizm tesislerinde yapacakları etkinlik ve deneyimler, zihinlerinde yer edecektir. Okuldan, sınıftan çıkıp yaparak, yaşayarak öğrenmek çok değerlidir.

Hem kendilerine verilen değeri hissedecek; hem de, başka kültürden insanlarla birlikte olup, onlarla tanışma fırsatı bulacaklardır. Biz otel olarak bu organizasyonu her yıl yapmaya çalışıyoruz. Türkiye Otelciler Birliği ve Türkiye Otelciler Federasyonuna, ülke çapında tüm otellerin bu etkinliği yapmalarını, birer ilköğretim okulu sınıfını otellerde ağırlamalarını teklif ediyorum.”

GALERİ/MİZ’DEN RAMADA BY WYNDHAM İSTANBUL TAKSİM’E TEŞEKKÜR

Mahmut Erseven İlköğretim Okulu öğrencilerine sanatçıları Ayşe Topçuoğulları’nın katılımıyla sanat eğitimi veren GALERİ/MİZ sanat evi, bu eserleri sergileyen Ramada by Wyndham İstanbul Taksim için bir teşekkür mesajı yayımladı. Sosyal medyadan takipçileriyle paylaşılan mesajda şöyle denildi: “Mahmut Erseven İlköğretim Okulu” öğrencileri ile gerçekleştirdiğimiz sanat etkinliğinden kareler… Katkılarından dolayı @ramadaistanbultaksim oteline teşekkür ederiz. Minik öğrencilerin yaptıkları resimleri Ramada İstanbul Taksim Otel’de sergilenmektedir.

“Her çocuk bir sanatçıdır, sorun büyüdüğümüzde nasıl sanatçı kalabileceğimizdir.”

Pablo Picasso

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.