AKTÜRK OTELLER GRUBU’NDAN HOTEL ZURICH İFTAR YEMEĞİ

HG Editör
Posted on Mayıs 01, 2022, 3:17 pm
54 secs

Hotel Zurich İstanbul, Pierre Loti Hotel, Grand Beyazit Hotel, Hotel Villa Zurich ve Carlton Hotel olmak üzere İstanbul’un 5 şehir otelini bünyesinde barındıran Aktürk Oteller Grubu’nda bulunan, Hotel Zurich İstanbul turizm sektörüne hizmet veren Acentecilere iftar yemeği verdi. 

Hotel Zurich İstanbul’da verilen iftarda birçok acentecinin yanı sıra turizm basını da yer aldı. Turizm hareketinin yoğunlaşmaya başladığı bu günlerde Hotel Zurich İstanbul’da bir araya gelen acentecilerle Aktürk Otellerinin genel müdürleri ve satış müdürleri acentecilerle bir araya gelerek, sezon hakkında fikir alışverişinde bulundular.

SEKTÖREL KAYNAŞMA

Zurich Hotel, Pierre Loti Hotel, Grand Beyazıt Hotel, Villa Zurich Hotel, Carlton Hotel yöneticilerini, turizm basını ve acentecileri buluşturan iftar yemeğinde, sohbetler, genellikle pandeminin etkisinin geçmesiyle sektörün sezondan beklentileri üzerine olurken, ayrıca sektörün kaynaşması anlamında oldukça yararlı oldu.

ZURICH HOTEL İSTANBUL GENEL MÜÜRÜ KEREM TATAROĞLU

Yemekte kısa bir konuşma yapan Zurich Hotel genel müdürü Kerem Tataroğlu davete katılan tüm acenteci ve dostlara teşekkür ederek, zor geçen  iki yılın ardından 2022 yılı sezonuna umutla baktıklarını ve güzel günlerin geleceğine inancının tam olduğunu dile getirdi.

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.