İSRAİL’DEN TRABZON’A CHARTER SEFERLERİ BAŞLADI

İSRAİL’DEN TRABZON’A CHARTER SEFERLERİ BAŞLADI
Hotel Gazetesi
Posted on Mayıs 09, 2022, 4:18 am
5 mins
hotelrunner hotelgazetesi hemen başla

Ortadoğu’dan gelen ilk kafile törenle karşılandı

İSRAİL’DEN TRABZON’A CHARTER SEFERLERİ BAŞLADI

Yusra Turizm sahibi Ali Fansa, Mustafa Bozoğlan proje ortaklığıyla başlattıkları organizasyonda seferlerin Ekim ayına kadar devam edeceğini söyledi.

25 yıla yakın bir süredir Hac ve Umre organizasyonları düzenleyen, Pegasus adına bu organizasyonların tek yetkili temsilcisi olan Yusra Turizm, yaklaşık 6 yıldır Körfez bölgelerinden gelen misafirler için münferit bazda A’dan Z’ye ‘VIP’ hizmeti sunmakta.

Bu senenin başında Mustafa Bozoğlan proje ortaklığı ile Grup, Charter operasyonlarına başlayan Yusra Turizm, sektörde oldukça önemli bir adım daha attı ve bölgeye Körfez ülkeleri başta olmak üzere İsrail ve diğer Ortadoğu ülkelerinden turist getirecek bir organizasyon ile sektördeki deneyimini ülke turizm yararına değerlendirmeye başladı.

İLK MİSAFİRLER İÇİN TÖREN

Mustafa Bozoğlan ile Yusra Turizm sahibi Ali Fansa, bu iş birliği ile güçlerini birleştirerek sektörde emin adımlarla ilerleyişini sürdürdüler. İsrail pazarında büyük bir operasyona imza atarak, Trabzon’a uzun yıllar sonra ilk charter seferini Pegasus Havayolları ile tekrar başlatan iki turizmci, Ramazan Bayramı’nın ilk günü düzenlenen ilk seferde, konuklarını Trabzon’un mülki amirleri ve turizm yöneticileri ile birlikte karşıladılar. 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Trabzon’a gelen ilk charter olması sebebi ile düzenlenen davete, bayramın ilk günü olması nedeniyle katılamayan Trabzon Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız ve Trabzon Turizm İl Müdür Yardımcısı Hasan Hacıahmetoğlu, mesaj göndererek desteklerini gösterdiler.

Mustafa Bozoğlan ve Yusra Turizm sahibi Ali Fansa, düzenlenen yemeğe katılarak desteğini veren TÜRSAB Karadeniz Bölgesi Batı Karadeniz Başkanı Volkan Kantarcı’ya, Batı Karadeniz Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gümrükçüoğlu’na, partner oteller Dedeman Satış Müdürü Fatih Dumanoğlu’na, Anemon Otel sahibi Mustafa Dündar’a, Sandal Hotel Genel Müdürü Oktay Beye, Misal Room Genel Müdürü Cemre Ünal’a My Turizm ve sahibi İbrahim Değermenci ve yemeğe katılan tüm konuklara teşekkür ettiler.

EKİM AYINA KADAR SÜRECEK

Yusra Turizm sahibi Ali Fansa, düzenlenen bu organizasyon hakkında şu bilgileri verdi: “Trabzon Havalimanı’na gece 02:00’de inen uçağımız, her Pazartesi olmak üzere seferlerine Ekim ayına kadar devam edecektir. Devlet Havalimanları temsilcileri ve İstanbul’dan bizleri son ana kadar takip eden Hotel Gazetesi Sahibi ve Koordinatörü Sayın Mustafa Üçbaş’ın fotoğraflarıyla eşlik ettiği karşılamada gelen ilk kadın misafirlerimize gül takdim edilmiştir.

Her Pazartesi inen ve 7 gün süren turda sırasıyla Ayder, Uzungöl, Hıdırnebi, Zigana, Sümela Manastırı, Batum turları gibi turlarımız gerçekleşecek olup bu operasyondaki ve havalimanı transferlerimizdeki partner firmamız My Turizm ve sahibi İbrahim Değermenci beyefendiye de hem davete katılımlarından hem de operasyonel desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

RÖPORTAJ SÖZÜ VERDİ

İlk operasyonun başarıyla gerçekleşmesini “Bu daha başlangıç” diyerek değerlendiren Ali Fansa, organizasyonu daha kurumsal bir yapıya dönüştürme gayreti içerisinde olduklarını, bu sebeple ortağı Mustafa Bozoğlan ve ekibi ile çok daha iyi işler yapacaklarını dile getirdi. Ali Fansa, Yusra Turizm’in geleceğe yönelik planları ve çalışmaları hakkında ayrıntılı bir röportajının yakında Hotel Gazetesi sayfalarında yayınlanacağının sözünü verdi.

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.