DÜNYANIN EN BÜYÜK DÜĞÜN ORGANİZATÖRLERİ BODRUMDA BULUŞUYOR

Hotel Gazetesi
Posted on Mayıs 11, 2022, 11:23 am
2 mins
hotelrunner hotelgazetesi hemen başla

Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği 17. Çalıştayı 17-18 Mayıs’ta Bodrum The Golden Age Hotel’de düzenlenecek.

DÜNYANIN EN BÜYÜK DÜĞÜN ORGANİZATÖRLERİ BODRUMDA BULUŞUYOR

TravelShop Turkey, uluslararası önemli bir organizasyona daha imza atıyor. Bodrum Belediyesi ve IADWP Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği iş birliği ile organize edilen Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği 17. Çalıştayı, Türkiye’nin bu alandaki tek kuruluşu TravelShop Turkey tarafından 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde Bodrum’da düzenlenecek. Yalıkavak’taki The Golden Age Hotel’de yapılacak Çalıştay’a 100’e yakın ülkeden, yaklaşık dünyanın en iyi 200 destinasyon düğün firması katılacak. Dünyanın önde gelen uzman destinasyon düğün konuşmacıları ve bazı büyükelçilerin iştirakiyle gerçekleşecek Çalıştay’ın tüm dünyanın dikkatlerini Türkiye’ye yöneltmesi bekleniyor.

KALENDER: “BU FIRSATI DEĞERLENDİRİN!”

Organizasyonu düzenleyicisi TravelShop Turkey Genel Müdürü ve IADWP’ın Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murtaza Kalender, Türk turizmcilerine bu önemli fırsatı değerlendirmelerini tavsiye etti. Dünyanın en etkin düğün planlayıcılarıyla görüşmek isteyen tüm turizmci paydaşların support@workshoptravelshop.com mail adresinden veya +905495405523 no’lu telefonla kendileriyle irtibata geçebileceklerini hatırlatan Kalender, “Turizmci dostlarımız bu organizasyona katılarak B2B görüşme sağlayabilirler” dedi. Bu etkinliği Bodrum’da gerçekleştiriyor olmaktan büyük onur duyduklarını kaydeden Kalender, bu konuda büyük katkı sağlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras başta olmak üzere, THY, TGA ve IADWP Bodrum Temsilcisi Fatih Öztarakçı ile destek olan herkese çok teşekkür etti.

IADWP 17. Çalıştayı Programı:

17 Mayıs 2022: Saat 10.00 Açılış ve devamında destinasyon düğün konuşmacıları konferansı ve akşam ödül töreninin gerçekleşeceği gala yemeği.

-18 Mayıs 2022: Saat 10.00-17.00 B2B Networking

-19 Mayıs 2022: Bodrum şehir turu

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.