ŞENEL AYBEK HİMA GROUP GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ

HG Editör
Posted on Mayıs 11, 2022, 1:13 pm
3 mins

Hima Group bünyesine 2021 Ağustos ayında gecen Aybek Genel Müdür olarak yurt içi ve yurt dışındaki otel ve yeme içme projelerini yönetiyor.

ŞENEL AYBEK

Tecrübeli turizmci Şenel Aybek, Hima Group’un Genel Müdürlüğüne getirildi. Turizm sektöründe, aldığı uluslararası eğitim ve tecrübesi ile kariyer basamaklarını hızla tırmanan Şenel Aybek,  34 yıllık Turizm ve Otel yönetimi deneyimini, bundan böyle konaklama sektöründe uluslararası alanda faaliyet gösteren Hima Group adına değerlendirecek.

Toplam 100 oda ile faaliyetini sürdüren Hima Group, bu sayıyı yıl sonuna kadar %100 artırarak 200’e çıkarmayı hedefliyor. Otelin geleceğe yönelik projeleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da restaurant ve otel projesi bulunuyor. Grup, aynı şekilde Fransa’nın Paris’te de yatırım için temaslarını sürdürüyor.

Hotel Gazetesi olarak, Şenel Aybek’e görevinde başarılar dileriz.

ŞENEL AYBEK KİMDİR?

Eskişehir Üniversitesi’nde İşletme okuduktan sonra, Marmara Üniversitesinde Turizm Hotel Yönetimi  eğitiminin ardından 34 yıllık Turizm ve Otel yönetimi deneyimine Yabancı dil ve mesleki  eğitimlerine yurtdışında ağırlık veren Şenel Aybek İngiltere, Amerika, Dubai, Almanya’da eğitimler almıştır

Turizm otelcilik sektöründe uluslararası zincir otellerde işin temeli olan Bulaşıkhane den, komilikten başlayan serüven çeşitli pozisyonlardan departman müdürlüğüne kadar yükselerek, zirvede uzun bir süre  Otel Genel Müdürü olarak görevlerde bulunmuştur.   Merkezi İstanbul tarihi yarımadada bulunan Hima Group bünyesine 2021 Ağustos  ayında gecen Aybek Genel Müdür olarak yurt içi ve  yurt dışındaki otel ve yeme içme  projeleri yönetmektedir.

Turizm kariyeri boyunca Swissotel The Bousphorus, Hilas Thermal Resort Spa Otel,  Sheraton Ataköy Otel, Four Seven Hotel, Le meridien Etiler Otel, Double tree by Hilton Moda, Radisson blu Ortaköy, Maxxroyal Belek gibi otellerin  açılış ve tadilat süreçlerini bizzat yönetmiştir.

Bir çok kişisel gelişim eğitim ve programlarına katılmış, “Eğitimcinin Eğitimi, Önce İnsan ,Liderlik, zorlukların üstesinden gelmek, ” alanında eğitimler alan Aybek, tüm bunları iş hayatında gerek kendi ekibinde gerekse yer aldığı şirketlerin büyüme ve kalite  stratejilerinde kullanmıştır, Turizm Otelcilikle ilgili makale yazan,  toplantı ve seminerlerde konuşmacı olarak katılmıştır .

Aybek, traking,maraton koşu, tasavvuf,  yeni ülkelere yolculuk yapmak, buralarda yeme içme yaşam kültürlerini keşfetmek denemek  ve yeni insanlar tanımak gibi zihnini, bedenini ve ruhunu yükselten her türlü konuya ilgi duymaktadır.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.