TÜRSAB ‘TURİZMİN GELECEĞİ’NE IŞIK TUTUYOR

TÜRSAB ‘TURİZMİN GELECEĞİ’NE IŞIK TUTUYOR
Hotel Gazetesi
Posted on Mayıs 11, 2022, 12:52 am
2 mins
hotelrunner hotelgazetesi hemen başla

Sektörün duayen isimlerinin katılacağı panelde, Türk ve dünya turizminin geleceği masaya yatırılacak.  

TÜRSAB ‘TURİZMİN GELECEĞİ’NE IŞIK TUTUYOR

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB, Turizm Sektörü’nün geleceğine ışık tutacak önemli bir organizasyona daha imza atıyor. TÜRSAB’ın ev sahipliğinde, yarın (11 Mayıs Çarşamba) yeni döneme ışık tutmak amacıyla “Turizmde Geleceğe Bakış” temalı bir Turizm Forumu düzenleniyor.

TURİZMİN DUAYENLERİ KATILIYOR

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek panele, T.C. 54. Hükümet Turizm Bakanı Bahattin Yücel, Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane, Yönetici Nebil İlseven ve Dünya Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz konuşmacı olarak katılacak. Saat 15.00’te Marmara Salonu’nda gerçekleşecek “Turizmde Geleceğe Bakış” başlıklı panelde ‘Ekonomik gelişmelerin Türkiye ve dünya turizmine etkisi’ ele alınacak.

TÜRSAB’ın resmi sitesinden yayımlanan panel duyurusunda katılacakların, defne.icel@tursab.org.tr mail adresine yazı ile bildirmeleri istendi.  

TÜRSAB’ın duyurusu için lütfen tıklayınız: https://www.tursab.org.tr/duyurular/tursab-turizm-forumu-hakkinda-duyuru

#TÜRSAB #TurizmForumu #TurizmdeGeleceğeBakış #LütfiKırdarUluslararasıKongreveSergiSarayı #turizm #seyahat #seyahatacentası #tourism #travel #travelagency

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.