AİLELERİN BULUŞMA NOKTASI CLUB TUANA

AİLELERİN BULUŞMA NOKTASI CLUB TUANA
HG Editör
Posted on Mayıs 22, 2022, 10:55 am
6 mins

CEO Kaan Sert, özellikle ailelerin tercih ettiği tatil köyünü anlattı.

AİLELERİN BULUŞMA NOKTASI CLUB TUANA

Likyalılar zamanında Işıklar Ülkesi olarak tanınan Fethiye’deki Tatil Köyü Club Tuana, geçmişten gelen tecrübesi ve uluslararası hizmet anlayışı ile tatilcilerin buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Ege ile Akdeniz’in birleştiği bir coğrafyada bulunan Club Tuana Fethiye, endemik ‘günlük ağaçları’, manzarasını süsleyen adaları ve zengin kültürel mirasıyla, burayı diğer tatil köylerinden ayırıyor. Güvenli atmosferiyle özellikle aileler tarafından tercih edilen denize sıfır konumundaki tesisin CEO Kaan Sert ile Club Tuana’yı konuştuk. 

CLUB TUANA CEO KAAN SERT

TECRÜBE VE ULUSLARARASI HİZMET ANLAYIŞI 

-Firma geçmişiniz hakkında bilgi alabilir miyiz?

1993 yılı itibariyle hizmet sektöründeki yerini alan, 2016 sezonu itibariyle de kiracı işletmeden geri devralarak kendi bünyemizde işletmekte olduğumuz Tatil Köyümüz, bölgenin geçmişinde yaşamış olan Likyalılar zamanında Işıklar Ülkesi olarak tanınan Fethiye ilçesinin, eşsiz bir köşesinde, Ege ile Akdeniz’in birleştiği bir coğrafyada 110 dönüm arazi üzerine kuruludur. Club Tuana geçmişten gelen tecrübesi ve uluslararası hizmet anlayışı ile tatilcilerin buluşma noktası haline gelmiştir. Bahçesinde binlerce palmiye ağacı ve endemik ‘günlük ağaçları’ ile birlikte birçok farklı bitkiyi barındıran, manzarasını süsleyen adaları ve zengin kültürel mirasıyla özel bir tatil lokasyonunda yer almaktayız. Denize sıfır konumda bulunan ve düz bir arazi üzerine kurulu üç katlı bloklardan oluşmuş farklı tipte odaları, çocuklara özel geniş oyun alanları ve güvenli atmosferiyle özellikle aileler tarafından tercih edilmekteyiz. 

Turizm Sektöründe başarılı bir yönetici olmanın formülü nedir?  

Öncelikle Turizm sektöründeki yapıya hakim olmak ve çağdaş hizmet anlayışının gerekliliklerini uygulamak ve astlarına uygulatmak. Dinamik bir iş adamı yapısına sahip olup gelişmelerden haberdar olabilmenin formüllerini geliştirmek. Kendini geliştiren ve gelişimi destekleyen görünüme sahip olmak. Misafir odaklı olmak ve astlarını da buna yönlendirmek. Teknolojik konularda yetkin olup insana hizmet etme psikolojisini göz ardı etmeden işletmelerinde çağdaşlığı kullanmak…

-Sizce 21. yüzyıl CEO’ları hangi niteliklere sahip olmalıdır? 

  • Özgüven ve self motivasyon,
  • Dürüstlük, saygınlık ve güvenilebilirlik,
  • Değişime ve gelişime açık olmak,
  • Geleceğin teknolojisine hazırlıklı olmak,
  • Farklı bakış açısı kabiliyeti,
  • İşin gerekliliklerine hakimiyet,
  • İş hiyerarşisine saygı ve delegasyon yetisi geleceğin CEO’larının nitelikleri arasında yer almalıdır.

HEDEF SEKTÖRÜN LİDER İŞLETMELERİNDEN BİRİ OLMAK

-Kurumsal hedefleriniz hakkında neler söylemek istersiniz? 

Şirket vizyonumuz çerçevesinde, bizler Turizm sektöründe geleceğe yönelik hizmet faaliyetlerini belirleyen, alanında gelişmeleri ve yenilikleri takip eden, en hızlı bir şekilde uygulamaya geçiren ve tercih edilen bir şirket olmayı hedefleyen anlayışa sahibiz.  

Bu amaca hizmet için misyonumuzu da, şirketimizi ulusal ve uluslararası standartlar doğrultusunda, misafir memnuniyeti odaklı, ölçme ve iyileştirme mekanizmalarını kullanarak, ülkemize ve bölgemize seyahat sunan tur operatörlerine ve müşterilerine sürdürülebilir en iyi servisi ve hizmeti vermek, beraberinde konaklama sektörü içerisinde lider işletmelerden biri olmak şeklinde belirledik.

MUTLAKA DENENMESİ GEREKEN UZAKDOĞU MASAJLARI

-Club Tuana’yı rakiplerinden farklı kılan bir özelliği de SPA’sı. Biraz bu biriminizden söz eder misiniz?

Genel olarak dünyada en fazla tercih edilen masaj türleri Uzakdoğu kültürüne ait olan masajlardır. Bu masajların belki de yüzyıllık bir tarihi ve kökeni vardır. Tabi ayrıca etkilerinin fazla olması da bu masajların bu kadar popüler olmasını sağlamaktadır. Biz de bu konuda oldukça iddialıyız. Konuyla ilgili Uzman işletmeci Ali Er’in yönetiminde The SPA bölümünde mutlaka denenmesini önerdiğimiz en iyi Uzakdoğu masajları yapılıyor.

Geleneksel Bali Masajı: Geleneksel Bali masajı ortalama 1 saat süren ve bu süre zarfında kişilerin akupunktur noktalarının uyarılması ile hislerinin tekrar canlandırılmasını sağlayan kuvvetli bir masajdır. Masaj sonunda ağrılarınızdan arınarak evinize geri dönebilirsiniz.

Thai Masajı: Bir diğer popüler Uzakdoğu masajı da Thai masajı . Bu masajın temel prensibi de kişinin vücudunu esnetmektir. Bu masaj sonunda sadece bedenen değil aynı zamanda ruhsal olarak da rahatlarsınız.

hotelrunner hotel gazetesi
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.