İTO’NUN 16. KURUL SEÇİMLERİNE OLDCITY DAMGA VURACAK!

İTO’NUN 16. KURUL SEÇİMLERİNE OLDCITY DAMGA VURACAK!
Hotel Gazetesi
Posted on Mayıs 30, 2022, 7:36 am
7 mins

Aydın Karacabay adaylığını açıkladı, Tarkan Akyüz mevcut kurul yönetimini eleştirdi.

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla

İTO’NUN 16. KURUL SEÇİMLERİNE OLDCITY DAMGA VURACAK!

OldCity Otelciler Platformu, İstanbul Ticaret Odası İTO’nun Kasım ayında yapılacak 16. Kurul seçimleri için çalışmalara başladı. Konaklama ve Otelcilik sektörü seçimlerinde 7 asil 7 yedek olmak üzere seçilecek 14 kişilik 16. Kurul yönetimine aday olan OldCity Otelciler Platformu Üyesi, Levni Otel Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, adaylığını resmen açıklayarak İstanbul’daki otelcilerden kendisine oy vermelerini istedi.

Aydın Karacabay’ın listesinden yer alan OldCity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, önceki kurul hakkında eleştirilerini maddeler halinde sıralarken, Aydın Karacabay da 16. Kurul Yönetimine neden aday olduklarını anlattı.

İTO çalışanlarıyla büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz

Tarkan Akyüz, İTO’yu ve İTO çalışanlarını sevdiklerini ve onları başarılı bulduklarını belirterek, “Bizler turizm sevdalısı olarak İTO çalışanlarıyla büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Levni Otel Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay ise, 16 yıldır hep aynı insanların, babadan oğula geçen sultanlık, padişahlık gibi devredilen bir yapıdan, demokratik rekabetçi bir yapıya geçireceklerini vurguladı.

İşte Oldcity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Karacabay’ın adaylık açıklamaları:

AKYÜZ: TURİZME EN UFAK FAYDALARINI GÖRMEDİK

Sevgili İstanbul Otelcileri.

Kasım ayı İstanbul Ticaret Odası seçimleri, 16. Kurul olan Oteller Kurulu’na Aydın Karacabay önderliğinde aday olduğumuzu bildiririm.

Yönetimimiz İstanbul turizminin en sevilen ve sayılan isimlerinden oluşmaktadır. Bu sebeple İTO’da oy hakkı olan herkesten oylarınızı bekliyoruz.

Niye bizi seçmeniz gerektiğini sıralayayım:

1-16. Oteller Kurulu’nu ‘aile şirketi’ olmaktan kurtaracağız. Kurulda aynı aileden 3 kişi mevcut ve ağabeyden kardeşe geçen bir sistem kurulmuş.

Bizim kurulumuz da akraba bile mevcut değil.

2-16. Kurul Memleket derneği haline gelmiş. Hemşeri olan herkes kurula alınmış. Hemşeri olan 6 kişi mevcut. Bizde hemşeri 1 kişi bile yok.

3-16 Yıldır aynı kişiler koltukta ve Turizme en ufak faydalarını görmedik. Bizim platform olarak neler yaptığımız ortada. 

4-İTO’ya ait Cemile Sultan Korusu yıllarca 16. Kurul üyelerinden saklandı. 16. Kurul kıymete binilsin istenmedi.

5-Yabancı dili olmayan 16. Kurul Başkanı kabul edilemez! Aydın Karacabay İngiltere’den Turizm Mezunu… 

6-İTO 16. Kurul’a her sene yüksek meblağlı paralar ödüyoruz, ama asla karşılığını alamıyoruz. Biz geldiğimizde, bu paraları tamamen Turizm adına kullanacağız.

7-Bazıları Turizme değil, İTO’ya gönül vermiş. Biz tamamen Turizme gönül vermiş kişileriz.

8-İTO Burs Komitesi, hiçbir zaman 16. Otelciler Kurulu’na burs çıkarmadı. Çünkü bu durum 16. Kurulun umurunda bile değil. Biz İTO ile koordineli çalışarak Turizm personeline burs çıkaracağız.

İTO’yu ve İTO çalışanlarını seviyoruz ve onları başarılı buluyoruz. Bizler Turizm sevdalısı olarak İTO çalışanlarıyla büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. 

Şimdilik kısa ve öz anlattım. Daha sonra yeni İTO projelerini açıklayacağım.

Sevgi ve Saygılarımla.

Tarkan Akyüz

OldCity Otelciler Platformu Başkanı

KARACABAY: UMUDU ÖRGÜTLÜYORUZ

Saygıdeğer Otelci dostlarım. Bu yıl sektörümüz açısından önemli bir seçimlere sahne olacak. Kasım 2022 İstanbul Ticaret Odası sektör seçimleri yapılacak. 16. Komite olan Konaklama ve Otelcilik seçimlerinde 7 asıl 7 yedek olmak üzere, 14 kişilik yönetim belirlenecek. Bu seçimi kritik yapan ise bu seçime kadar 4 dönem, yani 16 yıldır hep aynı insanların ve özellikle bir ailenin babadan oğula geçen sultanlık, padişahlık geleneği gibi bir ağabeyden diğer kardeşe devredilen, bir yapıdan, rakip ve demokratik rekabetçi bir yapıya geçecek olması. Yani bu seçimlerde size tek listeyi dayatan, hiçbir değişime umut olmayanlar yerine, en az üç ayrı grup seçimlere hazırlanıyor ve çok çetin bir rekabet bizleri bekliyor. Bu çalışan gruplardan bir tanesi de benim de içinde bulunduğum OldCity Platformu. Sevgili Tarkan ile beraber adeta umudu örgütlüyoruz. Çok çeşitli projeleri tartışmaya açıyoruz. Sizi bu projeler konusunda bilgilendirmek için ekibimizle beraber adeta sabırsızlanıyoruz.

Sizlerden, yani otelci meslektaşlarımızdan en büyük beklentimiz, sektörlerine sahip çıkmaları, hangi kadroların kendilerini temsil edebileceklerini iyi araştırmaları, kararlarını vermeleri ve sandığa giderek seçimlerde oylarını kullanmaları.

Bizler eminiz ki bu seçim sonucunda gerçek otelciler, bu sektöre yıllardır emek veren, her türlü güçlüğe göğüs gererek, hizmet aşkıyla istihdam sağlamaya devam eden siz kıymetli meslektaşlarımız, bizlere destek olacaksınız.

Saygılarımla.

Aydın Karacabay

Levni Otel Yönetim Kurulu Başkanı

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.