Sektör profesyonelleri,
Day Tours Yaza Merhaba Partisi’nde buluştu

Sektör profesyonelleri, Day Tours Yaza Merhaba Partisi’nde buluştu
Hotel Gazetesi
Posted on Haziran 11, 2022, 10:11 am
2 mins

Turizm sektörünü buluşturan Day Tours Yaza Merhaba Partisi, 9 Haziran Perşembe akşamı İstanbul Boğazı’nda gerçekleşti. COVID-19 nedeniyle zorlu bir süreç geçiren turizm profesyonellerini buluşturan gecede eğlence hiç durmadı. Turizm acentelerinin ve havayolu temsilcilerinin davetli olduğu gece, 150’den fazla misafirin katılımıyla gerçekleşti.

Gece, Kabataş ve Beylerbeyi iskelelerinden misafirlerin alınmasıyla başladı. Ünlü Küba puroları ikram ederek misafirlerini karşılayan Day Tours kurucusu Altuğ Uğurola, gecenin başında bir konuşma yaptı.

Küba’ya turlar tekrar başladı

Altuğ Uğurola konuşmasında şunları söyledi: “15 Kasım 2021 tarihi itibarı ile Küba’nın yabancı ziyaretçilere kapılarını açması ile iş ortakları ve acentelerimize tekrar hizmet vermeye başladık ve şuana dek 1800 den fazla misafirimize hizmet verdik. Küba’da plastik ham madde sıkıntısı dolayısıyla şişe su sorunu yaşanıyor. Bu sorunu çözmek için de bazı çalışmalarımız oldu. Aynı zamanda grup uçak bileti projemizi de başlattık.” Day Tours İstanbul ekibini de misafirlere tanıştırarak konuşmasını sonlandıran Altuğ Uğurola, davetli misafirlere Küba purosunun nasıl tadılacağı konusunda da birkaç tüyo verdi. Davetlilere Küba romu ve kokteyllerinin ikram edildiği, Kübalı müzisyenlerin ve dansçıların coşkusuyla eğlencenin durmadığı parti; gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.