BURAK TÜMAY FT LOTUS LIFE’A GENEL MÜDÜR OLDU

HG Editör
Posted on Haziran 19, 2022, 10:19 am
2 mins

Dünya ve Türkiye turizminin önde gelen zincir marka otellerinde, üst düzey yönetici olarak görev yapan Burak Tümay’ın yeni adresi belli oldu.

FT LOTUS LIFE THERMALL SPA WELLNESS HOTEL GENEL MÜDÜRÜ BURAK TÜMAY

Başarılı otel yöneticisi Tümay, Erhanlar Lojistik Grup bünyesinde bulunan FT Lotus Life Thermall SPA & Wellness Hotel’e “Genel Müdür” olarak atandı. 

Yüksek Lisansını Avustralya’da “Otel Yönetimi” üzerine tamamlayan Burak Tümay; 24 yıldır turizm sektöründe isminden çokça söz ettirdi. Kariyer hayatında daha önceleri sırasıyla; CGU Group The Hallmark Hotel Melbourne – Avustralya, Lucient Hotel Melbourne – Avustralya, Park Hyatt Viyana-Avusturya, Ramada Plaza Rize Otel, Ramada Kapadokya, Akay Garden Family Club’da üst düzey yönetimde yer aldı. Başarılı işlere imza atan turizmci şimdi de FT Lotus Life Thermall SPA & Wellness Hotel’de Genel Müdürlük görevini icra ediyor.

“OTEL BÖLÜMÜ EKİM’DE DEVREYE GİRECEK”

Yenilikçi, dinamik ve etik anlayışla yola devam eden Burak Tümay; Erhanlar Lojistik Grup bünyesinde bulunan FT Lotus Life Thermall SPA & Wellness Hotel için önümüzdeki aylarda birçok profesyonel projeye imza atacaklarından bahsederken, şu an otelin SPA, masaj, fizik tedavi, hamam ve sauna bölümlerinin aktif olduğunu, Ekim sonunda ise otel bölümünün de devreye gireceğini dile getirdi. Gelecek projelerinden bahsetmesinin ardından ise yapılacak olan açılış ve lansmana birçok önemli ismin de katılacağının müjdesini verdi.

Göreve başlamasından kısa süre sonra dahi FT Lotus Life Thermall SPA & Wellness Hotel’i birçok yerde başarılı bir şekilde temsil eden Tümay, yeni yönetiminde de turizm camiasında en çok bahsedilen isimlerden biri olmaya devam ediyor.

hotelrunner hotel gazetesi
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.